2016-10-11

Rinkėjai nusprendė, kad valstiečiai yra stipresni ir efektyviau atkurs teisingumą, nei mes. Bet iš tikrųjų tai mes geresni :)

Kolegos, nesigraužkite, kad mažai surinkote balsų. Žmonės ilgai svarstė, ar balsuot už mūsų koaliciją - tą rodo "Vilmorus" duomenys - net 10% galvojo apie mus kaip apie antrą pasirinkimą. Bet rinkimų tiesiojoje nusprendė, kad valstiečiai yra stipresni ir efektyviau atkurs teisingumą. Bet vakar R.Janutienės laidoje per reklamos pertraukas klausydamas visų partijų atstovų supratau, kad valstiečiai yra spąstuose. Nes ką bepasirinktų į koalicijos partnerius, jiems nepavyks nei mokesčius suvienodinti - turtingieji toliau mokės nuo 1 iki 3 % GPM, kai Jūs mokėsite 15%, nei tarėjus teismuose grąžins, nei kyšininkus į kalėjimą ir už pirmą kartą sodins. Nes to nenori nei socdemai, nei TS-LKD. O kitų partnerių daugumai pasiekti Seime nėra. Be to, dalis valstiečių taip pat to nenori. Todėl už kelių mėnesių rinkėjai supras, kad reikėjo balsuoti už mus. Ruoškimės tam! :)

P.S.: dar truputį apie išlaidas ir pergales: surinkti 6 proc. rinkėjų balsų su rinkiminiu biudžetu, lygiu dviejų liberalų kandidatų biudžetams - tai ne joks pralaimėjimas, o stebuklas :):)

Komentarų nėra: