2020-05-22

DĖL KLAIDŲ IŠTAISYMO JŪSŲ STRAIPSNYJE

15min korespondentui Viliui Petkauskui. 
DĖL KLAIDŲ IŠTAISYMO JŪSŲ STRAIPSNYJE
Jūs suklydote parašydami, kad "N.Puteikis, kaip ir P.Gražulis, visas šalies negandas siejo su opozicinėmis jėgomis bei teisėsaugos ir žiniasklaidos nenoru tirti konservatorių partijos lyderių veiklą.
N.Puteikis taip pat nepraleido progos sukritikuoti LRT, prisiminęs, kad visuomeninio transliuotojo eteryje buvo rodytos laidos apie translyčius asmenis."
Aš nekalbėjau apie konservatorius nė vieno žodžio. Kalbėjau apie tai, kad policija leidžia laisvai vaikščioti ir važinėti su SSRS ir Vermachto uniformomis gegužės 9 d., o A. Astrauskę baudžia už mojavimą trispalve. Informavau susirinkusius, kad generalinė prokuratūra, pasinaudodama karantinu, nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl Alstom korporacijų duotų kyšių Lietuvos politikams ir energetikams. Visos šalys nuteisė iš Alstom kyšius ėmusius politikus, mes vieninteliai ne. Visoms šalims tiko Anglijos prokuratūros įrodymai, vieninteliai Lietuvos prokuratūrai netiko. Dar kalbėjau, kad Lietuva tarp NATO šalių užima trečią vietą pagal karines biudžeto išlaidas vienam gyventojui ir netrukus pralenks D. Britaniją, beliks pralenkti tik JAV. Taip pat raginau Užkrečiamų ligų ir AIDS centrą apsispręsti, ar kaukės padeda, ar ne, nes Camelijos vaistinėse sukasi jų reklama, kad sveikiems žmonėms kaukės nereikalingos. 
Ir kad Lietuvos radijas apie Drag karalienes (vyrai, kurie rengiasi moteriškais drabužiais) turėtų pasakoti kitose laidose, o ne kultūrai skirtoje, nes joje neliko vietos bibliotekoms, muziejams ir teatrams.
Prašome pataisyti klaidas.

Komentarų nėra: