2023-02-06

Kreipiuosi į Klaipėdoje išrinktą Valstiečių partijos (LVŽS) atstovę Ligitą Girskienę, Klaipėdos m. Darbo partijos kandidatus į miesto tarybą ir į Lietuvos Šeimų sąjūdį - trūksta jų parašų neeilinei sesijai dėl K. Bartoševičiaus!

Kreipiuosi į Klaipėdoje išrinktą Valstiečių partijos (LVŽS) atstovę Ligitą Girskienę, Klaipėdos m. Darbo partijos kandidatus į miesto tarybą ir į Lietuvos Šeimų sąjūdį:
- Gerbiama Ligita, pasirašykite dėl neeilinės Seimo sesijos sušaukimo;
- darbiečiai - paraginkite savo partijos frakcijos Seime narius V. Bukauską ir V. Valkiūną, kad pasirašytų;
- Lietuvos šeimų sąjūdiečiai - paraginkite LVŽS frakciją Seime, kad pasirašytų.
- nes trūksta tik dviejų parašų!

Seimo opozicija inicijavo neeilinę sesiją ,kad būtų išsiaiškinta, kas iš valdančiosios daugumos nutekino informaciją konservatoriui Kristijonui Bartoševičiui, kuris įtariamas prievartavęs keturis mažamečius vaikus ir nepilnamečius.
Didžiausia tikimybė, kad tai padarė LR Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.
Nutekinus informaciją K. Bartoševičiui pavyko paslėpti dalį įkalčių, nebuvo padaryta krata - nepaimti kompiuteriai, telefonas ir kiti daiktai, kuriose galėjo būti nemažai įkalčių. Todėl jam pavyko būnant Čilėje atsisakyti Seimo nario mandato.
Deja, trūksta tik dviejų Seimo narių parašų – iš opozicijos nepasirašė dėl neeilinės sesijos sukvietimo du darbiečiai, tarp kurių telšiškis Valentinas Bukauskas, kuris nemato reikalo kviesti tokią sesiją. Taip pat kol kas, deja, nepasirašė nė vienas Valstiečių frakcijos narys.

Todėl neeilinei sesijai kyla grėsmė.

Gerbiami feisbuko draugai ir kolegos - paraginkite juos ir Jūs: ligita.girskiene@lrs.lt; valentinas.bukauskas@lrs.lt; valdemaras.valkiunas@lrs.lt; info@seimusajudis.lt; r.grinevicius@seimusajudis.lt; a.sabaliauskaite@seimusajudis.lt; klaipeda@darbopartija.lt

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09LZzh5WZxoh8t67YhSnKdv7GHP8dwNWenjg1S3sWuqeACeW51WEcEZ8aawGh91ZCl&id=1192147555
--
Naglis Puteikis
www.puteikis.lt; tel. 8-652-76250
www.facebook.com/puteikis

Komentarų nėra: