2023-06-14

Pr. sp.: M. Šabūnienė jungiasi į kovą pirmalaikiuose Seimo rinkimuose vienmandatėje Raseinių-Kėdainių apygardoje

M. Šabūnienė jungiasi į kovą pirmalaikiuose Seimo rinkimuose vienmandatėje Raseinių-Kėdainių apygardoje

Verslininkė ir trijų vaikų mama Meida Šabūnienė dalyvaus pirmalaikiuose Seimo rinkimuose vienmandatėje Raseinių-Kėdainių apygardoje.

„Iš Kauno, Druskininkų ir kitų miestų pavyzdžių, kur tvirtai valdžią į rankas yra perėmę  verslo atstovai, matome, kad tik mąstant ūkiškai galima sutvarkyti ištisų miestų, o kartu ir šalies veidą", – teigia į parlamentą užsibrėžusi patekti M. Šabūnienė.

Pasak jos, joks politikas, neturintis už savo pečių atsakomybės už žmones, už savo bendrovę, nesugebės tvarkytis nei mieste, nei valstybėje.

„Matome, kiek bėdų yra regionuose, kokia tvyro neviltis, nedarbas, kaip tyčiojamasi iš ūkininkų, gydytojų, senjorų, mokytojų, net smulkaus verslo, kuris paprastai yra šeimos verslas. Todėl jei moki tik kalbėti, neturėdamas už savo pečių atsakomybės patirties, vargu ar galėsi pasirūpinti net ir vienu žmogumi. O jei negali pasirūpinti vienu, kaip galėsi pasirūpinti bendruomene, šalimi".

Pasak M. Šabūnienės, dabartinė valdžia savo sprendimais gilina ekonominę krizę, o parlamente tvyrantis chaosas tik patvirtina kelių politinių grupių tarpusavio rietenas. „Tai tęsiasi jau daugybę metų, nors Lietuva turėjo ir dar turi galimybę suklestėti", – neabejoja kandidatė.

M. Šabūnienės kandidatūrą pirmalaikiuose Seimo rinkimuose kelia Tautos ir teisingumo sąjunga (centristai, tautininkai).

Kandidatė save laiko tradicinių vertybių žmogumi, tačiau gerbia kiekvieno žmogaus pasirinkimą. „Niekas neturi kištis į privatų žmogaus gyvenimą", – sako M. Šabūnienė.

Pati M. Šabūnienė gimė ir augo Kaune, tačiau Gruzdiškių kaime (Raseinių r.) yra gimęs ir augęs jos vyras Marius Šabūnas. Šeima augina tris vaikus.

Kandidatė vadovauja miškininkystėje dirbančiai UAB „Forestus".

Pirmalaikiai Seimo nario rinkimai vienmandatėje Raseinių-Kėdainių apygardoje vyks rugsėjo 3 dieną.

 

 

 

Komentarų nėra: