2007-10-30

Prieš N. Puteikį - kolegų demaršas





"Normali kaita"


Naglis PUTEIKIS, Tėvynės sąjungos Klaipėdos miesto skyriaus pirmininkas
Vyksta normali vadovų kaita. Mūsų partija yra demokratiška. Matyt, jiems, nepatinka, kad mano komandos dėka skyrius keičia įvaizdį - tampa jaunesnis ir energingesnis. Žmonės pralaimėjo rinkimus ir pasielgė garbingai.

Foto: Klaipėdos konservatoriai R. Kaminskas, J. Mikalauskas ir D. Žukienė į opoziciją partijos skyriuje nutarė trauktis dėl jiems nepriimtinų N. Puteikio veiklos metodų


Tėvynės sąjungos Klaipėdos miesto skyriaus pirmininko, uostamiesčio Savivaldybės tarybos nario Naglio Puteikio veiklos metodais ėmė piktintis jo kolegos partinėje struktūroje.
Nepasitenkinimo išraiška - vakar oficialius pareiškimus dėl pasitraukimo parašė konservatorių uostamiesčio skyriaus Pajūrio, Marių ir Danės grupių seniūnai: Rytas Kaminskas, Julijonas Mikalauskas ir Dalia Žukienė. Kiek anksčiau tai padarė Baltijos grupės vadovas Rimvydas Dirgėla.
"Neigiama N. Puteikio veikla, partijos narių suskaldymas. Prasidėjus jo autoritariniam valdymui, mes nebegauname jokios informacijos ir nieko nebegalime paaiškinti žmonėms, kurie taip pat labai nepatenkinti. Nebėra ryšio tarp eilinių partijos narių ir vadovybės. Blogai, kad skyriaus pirmininkas savo asmeninius reikalus sutapatino su partijos", - vakar sakė D. Žukienė.
Besitraukiantieji neslėpė, kad kantrybės taurę perpildė prieš savaitę įvykę partijos Klaipėdos skyriaus pirmininko rinkimai, kuriuose dar vienai dvejų metų kadencijai perrinktas N. Puteikis.
„Uostamiestyje yra 573 konservatoriai, o už N. Puteikį balsavo tik 214. Patys matote, koks procentas jį palaiko", - tikino R. Kaminskas.
Tačiau realiai N. Puteikis skyriaus pirmininko kėdę išsaugojo daugiau nei užtikrintai, nes už jį balsavo 214 politikų iš 287 dalyvavusių.
Visi keturi iš pareigų pasitraukę seniūnai sakė partijos palikti nesiruošią. Tapę eiliniais nariais jie žada būti svari opozicija N. Puteikiui ir jį palaikantiems.

Komentarų nėra: