2008-11-13

Dangėje neliko vietos mažiesiems laiveliams

Fotografijoje: Naglis Puteikis jau turi patirties sukinėjant šiuo metu aistras keliantį tiltelį. Ja ir vėl galės netrukus sėkmingai pasinaudoti
Per Klaipėdos miesto tarybos Jūrinių ir vidaus vandenų reikalų komisijos posėdį jos narys Naglis Puteikis kaip liūtas gynė Klaipėdos mažųjų laivų savininkų asociacijos interesus, idant žūtbūt būtų surasta tinkama vieta jų laiveliams švartuoti Pilies užutėkyje, į kurį jų neįsileidžia UAB "Klaipėdos laivų remontas", nors dar nėra rekonstruotų krantinių operatorius.
Į žodinę dvikovą jis iškvietė Savivaldybės atstovą Skirmantą Buivydą, krantinių rekonstrukcijos koordinatorių. O diskutuojant dėl pasukamojo tiltelio elektrifikavimo galimybių besikarščiuodamas pažadėjo dėl mažųjų laivelių pats sukinėti tiltelį. Beje, porininku sau šiame kilniame darbe nusprendė paimti S. Buivydą - dviese sukinės tą tiltelį, kad laiveliai žiemą galėtų įplaukti į užutėkį. S. Buivydas patylėjo, o ar ponas Naglis tesės pažadą, įsitikinsime kitų metų pavasarį, kai tiltelis bus grąžintas į savo vietą po rekonstrukcijos. Kai du pešasi, trečias laimi: "Klaipėdos laivų remontui" nebereikės už tiltelio sukinėjimą darbuotojams mokėti - šis sukinės iš idėjos.

Komentarų nėra: