2012-11-08

Turėdami tokį didelį Seimo narių palaikymą, policininkai-sadistai siautės dar labiau

Labai gaila, kad žemiau paminėti Seimo nariai tokiu policininkų-sadistų užsistojimu parodė tokį pat bailumą ir charakterio menkumą, kaip ir dabartiniai policijos vadovai, buvę kelių policininkai S.Skvernelis ir R.Požėla, kurie globoja pavaldinius-sadistus.
Pilieti, kai Tave muš, ar kitaip fiziškai ar psichologiškai kankins policinkas-sadistas, prisimink šių veikėjų pavardes ir nerink niekada jų į valdžią.
A.Salamakino vadovaujama Seimo Etikos komisija beveik vienbalsiai pasmerkė mane už policijos kritiką: už tai, kad rašiau, jog policijos vadovas S.Skvernelis ir pavaduotojas R.Požėla dangsto policininkus-sadistus ir pažeisdami Konstituciją trukdo mitingus.
Socdemas A.Salamakinas, libcentristas V.Bogušis, konservatorė V.M.Čigriejienė, socdemas Jonas Juozapaitis, tvarkietis E.Klumbys, darbietis M.Zasčiurinskas ir tvarkietė O.Valiukevičiūtė pritarė liberalsąjūdininkės D.Teišerskytės ir konservatoriaus V.Bacevičiaus parengtai išvadai, kurioje jie smerkė mane net už teismų sprendimų ir prokurorų citatas, kuriose konstatuojami neteisėti policijos veiksmai.
Taigi valdžioje padaugėjo politikų, kurie globoja policininkus-sadistus.
Beje, kai policijos vadai rašė skundą, tuomet Jurbarke eilinį kartą siautėjo policininkai-sadistai. Jie tol žvėriškai mušė nekaltą vyriškį, kol jam plyšo inkstas. Iš šios per TV parodytos ir laikraščiuose aprašytos istorijos minėti Seimo nariai tiesiog išsityčiojo.
Todėl, jausdami tokį didelį palaikymą, sadistai su uniformomis siautės dar drąsiau.

Komentarų nėra: