2013-08-20

Atgimimo laikų laisvės ir demokratijos šauklys nusirito iki FNTT buv.vadovų gynimo mitingų smerkėjų

N.P.: neįtikėtina, kaip Atgimimo laikų laisvės ir demokratijos šauklys nusirito iki FNTT buv.vadovų gynimo mitingų smerkėjų. Kas yra jį leidžiančios VŠĮ steigėjai? Sprendžiant iš patyčių, kuriomis šis
mėmraštis apdalino neteisėtai atleistus FNTT vadovus bei jų gynėjus, tai gali būti VSD ir tas policijos sparnas, kuris trukdė rengti gynimo mitingus, teismuose už tai persekiojo Kovo 11 signatarus B.Genzelį ir šio leidinio steigėją bei pirmąjį redaktorių R.Ozolą ir visuomenininkus A.Medalinską, P.Gylį ir Darių Kuolį.
Koks tragiškas nuopolis nuo idealų iki pseudoelito gynimo. O dabar rauda, kad nebėra pinigų:
"Savaitraštis "Atgimimas" yra nuo 1988 m. rugsėjo 16 d. leidžiamas politinis savaitraštis. Tai yra pirmasis nuo sovietinės valdžios nepriklausomas leidinys."

N.P.: koks paradoksas - buvo pirmas nuo sovietinės valdžios nepriklausomas, o tapo pirmuoju nuo establishmento valdžios priklausomu oficiozu, kurio keliais paskui pasuko daug tinklapių bei
kitų leidinių.Tegul paprašo pinigų pas vsd-ešniką Vaišnorą ir pilicininką Lančinską - tada galės toliau minti į purvą demokratines laisves ir teises, šlovindami turtą, galią, valdžios smurtą ir prievartą bei kitais būdais įsiteikinėti antidemokratinei egoistinio establishmento valdžiai tikintis, kad gal numes kaulą - šiek tiek biudžetinių ar ES pinigų.
http://verslas.delfi.lt/media/atgimimo-ateitis-miglota.d?id=62116391

Komentarų nėra: