2014-06-11

Generolas J.Kronkaitis: atkurti galimybę karo atveju kiekvienam apmokytam vyrui per kelias valandas gauti ginklą ir užimti gynybinę poziciją netoli jo gyvenamos vietos.

J.Kronkaitis: atkurti galimybę karo atveju kiekvienam apmokytam vyrui per kelias valandas gauti ginklą ir užimti gynybinę poziciją netoli jo gyvenamos vietos.
Kviečiame į susitikimą su generolu J.Kronkaičiu rytoj, ketvirtad. 06.12 d.18.00 Vilniaus karininkų ramovėje Pamėnkalnio 13 "Kaip stiprinsime LT valstybę". Generolas kalbės apie būtinybę atkurti nuolatinius rezervo apmokymus, atkurti galimybę karo atveju kiekvienam apmokytam vyrui per kelias valandas gauti ginklą ir užimti gynybinę poziciją netoli jo gyvenamos vietos kartu su jam per mokymus pažįstamais karininkais ir kitais rezervistais, arba su tokia grupe iškart vykti į numatomą mūšio vietą. Tam reikia atkurti 2 brigadą. Taip pat bus kalbama apie būtinybę nustoti pirkti gremėzdiškus ir labai brangius sunkvežimius ir pan., o vietoje to pirkti efektyvią prieštankinę ir priešlėktuvinę pirmiausia nešiojamą ginkluotę. NP

Komentarų nėra: