2014-06-06

Nustatyti, kas pavogė 112 sistemai skirtus pinigus galima po to, kai bus pakeistas gen.prokuratūros vadovas ir dalis politikų

Nustatyti, kas pavogė 112 sistemai skirtus pinigus galima po to, kai bus pakeistas gen.prokuratūros vadovas, daugiau nei pusė Seimo nacionalinio saugumo komiteto narių ir kai V.Stundys nebebus Seimo Etikos bei procedūrų komisijos pirmininku.

Šis teiginys - "Pasak tyrėjų, telefonas buvo taip sudegęs, kad ekspertai nebegalėjo patvirtinti ar paneigti SIM kortelės buvimo fakto" manęs neįtikina, nes buvęs Bitės Lietuva generalinis direktorius grasino man baudžiamąja byla po to, kai per Info TV paviešinau, kad nužudytoji moksleivė skambino mamai tą vakarą iš Bitės Labas kortelės. Jei būčiau neteisus, būtų tokią bylą tikrai iškėlęs.

Kas iššvaistė 112 sistemai skirtas biudžetines lėšas, kurios buvo  skirtos skambinančio tel.nr.112   gen.prokuratūra netiria, nes slėpti iššvaistytojus sutarta Seimo nacionalinio saugumo komiteo uždarame posėdyje. Jo dalyviai neįleido Seimo narės Aurelijos Stancikienės, kuri turėjo teisę ten būti, kad netrukdytų ten susirinkusių spec.tarnybų, gen.prokuratūros šio komiteto narių, BITĖS ir OMINTElio atstovų SANDORIUI neieškoti kaltų. Taip daryta siekiant apginti lietuvišką UAB, kuriam atiteko lėšos už vietos nustatymo programinę įrangą, kuri nieko nenustato nei tada, nei dabar.

Tele2 nepasidavė politikų spaudimui ir pirmo tokią įrangą iš Skandinavijos, todėl ir tada ir dabar skambinančio buvimo vietą rodo.

Neįleidžiant A.Stancikienės į minėtą posėdį, BUVO PAŽEISTAS SEIMO STATUTAS, bet į biudžeto grobstymo dangstytojų komandą įsiliejo ir Seimo Etikos bei procedūrų komisijos pirmininkas Valentinas Stundys, kuris jau pusmetį vilkina tokį A.Stancikienės skundo nagrinėjimą.

Todėl esu įsitikinęs, kad nustatyti, kas pavogė 112 sistemai skirtus pinigus galima bus tik tada, kai bus pakeistas generalinės prokuratūros vadovas, daugiau nei pusė Seimo nacionalinio saugumo komiteto narių ir kai V.Stundys nebebus Seimo Etikos bei procedūrų komisijos pirmininku.

http://www.delfi.lt/news/daily/crime/dembavos-tragedija-budeliai-teisiami-pareigunai-apklausiami.d?id=64983317

Komentarų nėra: