2014-12-08

Greitieji kreditai - kaip legalūs laisvai prieinami narkotikai.

Greitieji kreditai - kaip legalūs laisvai prieinami narkotikai - jų Lietuvoje 2014 m. paimta jau 1 milijardas ir 250 milijonų - o kiek šimtų milijonų esantys žemiau skurdo ribos išmokės palūkanų socialiai neatsakingiems šių firmų akcininkams? O pašalpas nuo tokių kreditų bankrutavusiems mokės visi mokesčių mokėtojai.:

"Kalbant apie greituosius kreditus, jų, anot Lietuvos banko Finansinio stabilumo departamento vyr.ekonomisto Virgilijaus Rutkausko, turi kas aštuntas apklaustas namų ūkis. "Kuo mažiau pajamų gauna namų ūkis, tuo jis labiau linkęs naudotis greitaisiais kreditais. Jo vartojimas padidėja ir tuo pačiu sakoma, kad grąžinti kreditą namų ūkiams yra našta", - kalbėjo jis. Greitąsias paskolas, pasak jo dažniausiai ima mažas pajamas gaunantys, kaimuose gyvenantys namų ūkiai."
www.delfi.lt/verslas/verslas/apklausa-parode-kaip-lietuviams-sekasi-taupyti.d?id=66617176

2 komentarai:

vida rašė...

Ką tik stebėjau Lietuvos ryto TV laidą NUOGA TIESA.Tema,,Skurdo Lietuva, ar tikiesi, kad bent Tavo vaikai gyvens geriau?
Gerai gyventi dabar-paimi gretąjį kreditą ir gerai gyveni, tik va, atiduoti reikia? Kodėl Lietuvos dievas nustojo dalinti negrąžinamus kreditus guventojams
kaip buvo pradžioje Nepriklausomybės nuo Rusijos:]?

Vida rašė...

Greitąją kreditą pvz. 5700Lt. 5metams gavau per 15min.norėjau
sumokėti Alytaus m. savivaldybės
UAB,nes sukčiavimą remia teisėjai.
To padaryti nepavyko, tačiau skolinusiai bendrovei privalau
atseikėti virš dešimtis tūkstančių
litų.Negaliu numirti-reikia grąžinti sukčiams ir greitąją kreditą,davusiai bendrovei.REIKIA KREDITO NEGRĄŽINAMO ,O DIEVE:)