2017-06-22

Prokuratūra ir Ekonominė policija, gal dėl neišmanymo, dangsto užstatymo teisės sukčius, kurie nesumoka visų mokesčių biudžetui.

Vilniaus apygardos prokuratūrai per Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybą

                      Originalas siunčiamas nebus

Nr. SN-S-0622/2017  2017 m. birželio 22 d.

SKUNDAS

 

DĖL VILNIAUS APSKRITIES VYRIAUSIOJO POLICIJOS KOMISARIATO KRIMINALINĖS POLICIJOS EKONOMINIŲ NUSIKALTIMŲ TYRIMO VALDYBOS 1-JO SKYRIAUS 2017 06 12 d. NUTARIMO Nr. M-1-01-42654-17 APSKUNDIMO

 

2017 06 15 d. mano gyvenamuoju adresu Klaipėdoje atėjo laiškas iš Vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos 1-jo skyriaus, kuriuo siunčiamas šio skyriaus vyresniojo tyrėjo Beno Sarpaliaus 2017 06 12 d. nutarimas Nr. M-1-01-42654-17, kuriuos atsisakyta pradėti ikiteisminį tyrimą dėl mano pareiškimo apie neteisėtą valstybinės žemės nuomos sutarties pasirašymą su UAB „Misionierių namai" dėl žemės sklypo Subačiaus g. 20, Vilniuje. Laiško gavimo metu mano darbo vieta, įskaitant šiandieną, yra Vilniuje, tad originalo negavau, skundą rašau pagal minėto nutarimo kopiją.

Nepraėjus 7 dienoms, t.y. nepraleidžiant apskundimo termino, nesutinku su nutarimu, skundžiu jį -  prašau jį panaikinti ir ištirti mano minėtą pareiškimą ikiteisminio tyrimo ar kitokio tyrimo būdu.

Nes aukščiau minėtas mano pareiškimas iš esmės nebuvo tiriamas, o buvo iš esmės tik nagrinėjami tik mano apklausos būdu duoti parodymai, kuriuose atkartojau savo rašto pagrindiniu teiginius kitais žodžiais.

Mane apklausė tyrėjas-operatyvininkas (kriminalinė žvalgyba), neturintis specifinių žinių apie žemės nuomos bei užstatymo teisės specifiką. Jis dėl to nekaltas, nes jam tą tyrimą pavedė atlikti jo vadovybė ir kontroliuojantis prokuroras, kurio pavardės man B.Sarpalius nepasakė.

Pasirinkę tokį keistą tyrimo būdą, prokurorai ir policija gaišta laiką, o tuo metu socialiai neatsakingi ir nesąžiningi verslininkai su Nacionalinės žemės tarnybos pagalba įsigyja milijoninių verčių teises į žemės sklypų užstatymą.

Naudojant šią nesąžiningą schemą, valstybės biudžetas , o kartu ir VRM sistemos pareigūnai negauna pakankamo finansavimo, nes lėšos apgaulės būdu atitenka nesąžiningų ir antiįstatyminių schemų kūrėjams.

Jūs, mano manymu taip neatsakingai nagrinėdami medžiagą apie nusikalstamas schemas, tik švaistote valstybės lėšas ir aš apie tai būtinai informuosiu atitinkamus Seimo komitetus ir generalinį prokurorą.

Todėl reikalauju panaikinti Vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos 1-jo skyriaus vyresniojo tyrėjo Beno Sarpaliaus 2017 06 12 d. nutarimą Nr. M-1-01-42654-17 ir profesionaliai ištirti mano aukščiau paminėtą mano pasirašytą  pareiškimą apie neteisėtą valstybinės žemės nuomos sutarties pasirašymą su UAB „Misionierių namai" dėl žemės sklypo Subačiaus g. 20, Vilniuje paskiriant atsakingą, tuos klausimus išmanantį prokurorą ir specializuotus ikiteisminio tyrimo pareigūnus.

Pasirašytą laišką ir minėtą nutarimą siunčiu iš Seimo nario el.pašto nepažeisdamas apskundimo termino, t.y iki 2017 06 22 d. 23:59.

Priedas: nufotografuotas aukščiau minėtas nutarimas.

 

Pagarbiai, 

 

Seimo narys Naglis Puteikis  

3 komentarai:

Refurbished Laptops Salers rašė...

useful information tnx for your post

Jean Carlos rašė...

Ar jums reikia paskolos?

Ar esate verslo vyras ar moteris? Ar jums reikia lėšų, kad pradėtumėte savo verslą? Ar jums reikia paskolos, kad išskaitytumėte savo skolą, sumokėtumėte savo sąskaitas ar pradėtumėte gražų verslą? Ar jums reikia lėšų savo projektui finansuoti? El. Paštas: ( Creditplusfinance11@gmail.com arba Whatsapp +16234044993 ) Mes siūlome garantuotas paskolos paslaugas bet kokia suma ir bet kuriai pasaulio daliai (asmenims, įmonėms, nekilnojamojo turto agentams ir korporacinėms įmonėms) už mūsų puikią 3% palūkanų normą. Norėdami gauti paraišką ir gauti daugiau informacijos, siųskite atsakymus į šį el. Pašto adresą: { Creditplusfinance11@gmail.com arba Whatsapp +16234044993 }

Štai keletas sričių, kurias galime jums padėti

* Finansinis
* Verslo paskolos
* Asmeninė paskola
* Investicinė paskola
* Auto paskola
* Statybos paskolos
* Skolos konsolidavimas
* Kredito linija
* Paskolos nuoma
* Antrasis hipoteka
* Kredito išpirkimas
* Automobilių paskolos
* Hipoteka
* Refinansavimo paskolos
* Studentų paskolos


El. Paštas: Creditplusfinance11@gmail.com
WhatsApp +16234044993

Anonymous rašė...

Norėčiau labai padėkoti „LAPO MICRO FINANCE“, kuri man suteikė paskolą sergančio vaiko gydymui. Labai džiaugiuosi, kad šiandien sutikau LAPO, jei reikia skubios paskolos, susisiekite su jais el. Paštu: lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014