2019-09-23

Padėka R. Janutienei, K. Krivickui, prof. P. Gyliui ir jiems talkinusiems savanoriams: LCP kandidatai įrodė, kad tradicinės partijos turi pagrindo jų bijoti.

LCP kandidatai įrodė, kad tradicinės partijos turi pagrindo jų bijoti: vietinius ir centrinius partijų "elitus" ištiko panika, kai R. Janutienė ir K. Krivickas pateko į antrus turus. Vietinės partijos, išskyrus Joniškio  valstiečius, tokioje panikoje išmetė programas ir principus ir visi susivienijo prieš LCP - Gargždų valstiečiai rėmė konservatorę, o Joniškio konservatoriai - socdemą :)
Už tokį vadinamųjų tradicinių partijų kaukių atidengimą ir jų veidmainystės atskleidimą esu labai dėkingas Rūtai Janutienei, Kristupui Krivickui, kurie pateko į antrus turus ir trečią vietą Žirmūnuose užėmusiam prof. Povilui Gyliui, sutikusiems kandidatuoti kaip Lietuvos centro partijos atstovams ir ne ten, kur jie gyvena.
R. Janutienė, K. Krivickas ir P. Gylys į Seimą nepateko, bet mano įsitikinimu jie visi padarė viską ir daugiau pasiekti negalėjo, nes prieš juos susivienijo visi vietiniai elitai ir partijos (išskyrus LVŽS Žiemgaloje).
Bet turint omeny, kad kol kas Lietuvos centro partija savo kandidatams gali skirti žymiai mažesnius žmogiškus resursus, nei laimėtojai, tai mūsų kandidatų pasiekimai yra stulbinamai aukšti ir gera paraiška ateičiai:

Gargždų apygarda:
Rasa PETRAUSKIENĖ TS-LKD 3246 balsai 51,65 %
Kristupas KRIVICKAS LCP 3039 balsai 48,35%. Atsiliko 207 balsais.

Žiemgalos apygarda:
Liudas JONAITIS LSDP 5074 balsai 57,07%
Rūta JANUTIENĖ LCP 3817 balsai 42,93%. Atsiliko 1257 balsais.

P. Gylio rezultatai pirmame ture:
https://www.vrk.lt/2019-seim/rezultatai?srcUrl=/rinkimai/1066/1/1710/rezultatai/lt/rezultataiVienmRpg_rpgId-20620.html

K. Krivicko rezultatai 2 ture:

R. Janutienės rezultatai 2 ture:




Komentarų nėra: