2021-08-18

Pr. spaudai: P. Gražulis prašo Seimo Etikos komisijos, kad ji įpareigotų L. Kasčiūną viešai paneigti teiginius, neva P. Gražulis kurstė riaušes.

Pr. spaudai: P. Gražulis prašo Seimo Etikos komisijos, kad ji įpareigotų L. Kasčiūną viešai paneigti teiginius, neva P. Gražulis kurstė riaušes.

 

Seimo narys Petras Gražulis kreipėsi į Seimo Etikos komisiją, prašydamas įpareigoti L. Kasčiūną paneigti jo skleistą dezinformaciją, kad neva P. Gražulis 2021 08 10 d. kurstė riaušes prie Seimo ir prašo įpareigoti L. Kasčiūną viešai jo dėl to atsiprašyti.

P. Gražulis teigia, kad kaip tik viskas buvo atvirkščiai: „tą pačią dieną, 2021 08 10 d. apie 17 val. Seimo plenarinio posėdžio metu, pasitariau su opozicijos lyderiu S. Skverneliu ir pats supratau, kad riaušės reikalingos tik valdantiesiems  ir tik tam, kad sumenkintų iki 17 val. vykusį gausų mitingą. Kaip valdančiųjų jau anksčiau buvo niekinamas Šeimų maršo mitingas Vingio parke 2021 05 15 d.  Todėl išėjau į Seimo kiemą ir priėjęs prie vartų iš vidaus kitoje pusėje susirinkusių žmonių du kartus iš eilės prašiau trauktis nuo Seimo kiemo vartų ir išsiskirstyti, teigia P. Gražulis."

 

Seimo narys rašo Etikos komisijai: „kadangi L. Kasčiūnas ragina pradėti apkaltą man, kaip neva riaušių kurstytojui, tai siunčiu Jums nuorodą į video medžiagą, kuri įrodo, kad aš priešingai nei teigia NSGK vadovas, kaip elgiausi atvirkščiai - raginau žmones atsitraukti ir  išsiskirstyti:

https://www.facebook.com/Grazulis.Petras/videos/164270719111464  „

 

P. Gražulis teigia, kad „beje, šiame įraše aiškiai matosi ir girdisi, kaip provokatoriai šaukdami ir leisdami muziką , trukdė ir man kalbėti. Dalyvavau žmonių būriavimęsi prie Seimo iki pat vėlaus vakaro, todėl savo akimis mačiau, kad policininkai labai keistai elgėsi su akmenų mėtytojais – į kitų žmonių ir  mano raginimus sulaikyti juos nereagavo. O šalmuoti policininkai ašarines dujas purškė į niekuo dėtus taikius žmones, ypač į moteris. Apie tai daug medžiagos pastarosiomis dienomis publikuoja neramumus filmavę žmonės.

Kada priėjau prie policijos operacijų vadovo ir paklausiau, kodėl Jūs taip provokuojančiai elgiatės, jis parodė ranka į Seimą ir atsakė, kad jis nieko negali padėti, nes jiems vadovaujama iš Seimo.

Todėl darau išvadą, kad ši provokacija buvo labai gerai suorganizuota VSD ir konservatorių".

 

TS-LKD vienas iš lyderių Seimo NSGK komiteto vadovas L. Kasčiūnas viešai kaltino kolegą P.Gražulį, neva jis organizavo riaušes prie Seimo 2021 08 10 d. vakare: „Noriu pasakyti tokį vieną dalyką – iš to, ką sužinojome šiandien, tai buvo mano tas pirmas įspūdis, kurį vakar skelbiau: jeigu kai kurių Seimo narių dalyvavimas bus ne tik apsilankymas mitinge, dezinformacija, kuri buvo skleidžiama, ypač tą darė Petras Gražulis dėl neva įvestos karo padėties ir nieko nedarė, kad nurimtų riaušininkai, nors stovėjo jų pusėje, o ne valstybės, tautos atstovybės pusėje, bet jeigu bus didesnis vaidmuo koordinuojant, keičiantis informacija ir visaip kitaip dalyvaujant šiame procese, apkaltos tikimybė turėtų vis didėti. Mano įspūdis po šios dienos: tikimybė auga", – Delfi po posėdžio sakė L. Kasčiūnas. Jis atsiribojo nuo konkrečių pavardžių įvardijimo, tačiau, kaip teigė, medžiaga bus pristatyta Seimo valdybai." - https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/kasciunas-apkaltos-tikimybe-seimo-nariams-kursciusiems-riauses-dideja.d?id=87935079

...

 

 

 

Petras Gražulis

 

LR Seimo narys

Audito komiteto narys

 

Tel. (8 5) 239 6638, mob. 8 698 42163

Faks. (8 5) 239 6556

El. p.: petras.grazulis@lrs.lt

 

 

 

1 komentaras:

Anonymous rašė...

Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris pripažino faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Dr. Ige, taip pat rengia loterijos burtus, kad pakeistų jūsų sėkmę loterijoje; loterijos sėkmės burtai, norint pakeisti savo matematinį mąstymą, naudojant numerologiją, kad tiksliai nuspėtų loterijos laimėjimo skaičius. Sėkmės loterijos burtai, kurie pakeis jūsų dvasinį mąstymą, kad galėtumėte laimėti milijonus loterijoje. Neribotas laimėjimas naudojant sėkmės loterijos burtus. Jei norite, kad azartinių lošimų burtai neutralizuotų ir panaikintų visus burtus ir šešiolika prieš jūsų lošimo sėkmę, gaukite vieną iš mano galingų lošimo varžovų lošimo burtų. darbo burtai, burtai nutraukti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai tapti sėkmingu, turtingu ir galingu teismo teisingumo burtai E.T.C. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su dr. Ige Ajayi adresu: drigeajayi@gmail.com Taip pat galite jam paskambinti Whatsapp telefonu +2348130035939