2010-10-05

Ar TS-LKD remia tuos merus, kurie pramušinėja valdiškus užsakymus savo nuosavoms įmonėms?

N.P. žemiau pateikiamu laišku kreipiausi į kai kuriuos savo partijos vadovus, kurie tikiu, galvoja kaip ir aš:

Ar mūsų partijos skyrius ir frakcija savivaldybės taryboje palaiko skandalingąjį Alytaus merą?

Jei taip, tai siūlau šį klausimą svarstyti Prezidiume ir kuo greičiau įpareigoti mūsų frakciją Alytuje pasirašyti interpeliaciją.

Nes kaip atrodome per visą Lietuvą?

Negi ir toliau vyraus Priežiūros komiteto suformuluota doktrina, kad savivaldybių tarybose mūsų frakcijų nariai gali jungtis su kuo nori, daryti ką nori ir remti visiškai susikompromitavusius asmenis nekreipdami dėmesio į skyriaus narių nuomones?

Lietuvoje yra ir daugiau merų, kurie nekreipdami dėmesio į visuomenės pasipiktinimą, pramušinėja savo įmonėms užsakymus savo savivaldybėje, o mūsų partijos nariai savivaldybių tarybose juos palaiko.

Beje, ar tik ne šito mero Daugėlos įmonė nupirko 25 kart brangesnes, nei rinkos kaina,  kėdes kažkokiam valstybiniam teatrui?

 

Alytuje ketinama reikšti nepasitikėjimą meru Č.Daugėla

http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=37121127

"...2008-ųjų pabaigoje tarybos nariai socialdemokratai pasiūlė Č.Daugėlai trauktis iš mero posto sužinojus, kad jis, būdamas šeimos statybų bendrovės "Kortas" vadovu, sukčiavo pridėtinės vertės ir pelno mokesčiais..."

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Dėl dvigubų standartų ir rentų: nėra turbūt didesnio pažeminimo valstybei, kuomet signataras sako, - 'betgi viskas pagal įstatymus' - šitaip Pečelūnas aiškina žurnalistei savo natūrinius mainus dalies gauto signatarinio sklypo į kotedžą, kurį surentė ant to sklypo nekilnojamo turto vystytojai, gavę dalį žemės iš Pečeliūno ir dar vieno ar kelių kaimynų signatarų. Šitaip perkama- parduodama valstybė. Ir priedo - naujas asmeninis automobilis kas kadenciją už valdiškas kanceliarines lėšas. Be mokesčių. Taip pat 'viskas pagal įstatymus'. Ar galima tokius signatarus gerbti?