2012-10-25

Atviras laiškas Klaipėdos m. savivaldybės tarybos nariui M.Žiliui: ar nepardavinėjate sąžinės, ar nepiktnaudžiaujate tarnybine padėtimi?

Mindaugui Žiliui: Jūs anksčiau kovojote, kad už laipynių nuomą Poilsio parke Klaipėdos m. savivaldybei būtų sumokama 6000 Lt: 
"Mindaugas Žilys patikino, kad jis su šio parko atsiradimu nesusijęs - esą jį tik spalį pasamdė būti šios įmonės direktoriumi. "Vakarų ekspresą" jis tikino, kad dar visai neseniai apie tokio laipynių parko atsiradimą jis net nenutuokė. Šį faktą esą įrodo tai, kad dar prieš kurį laiką jis pats neva aktyviai kovojo, jog nuomos mokestis už galimybę poilsio parke įsirengti laipynių trasas būtų 6 tūkst. per mėnesį, o ne 2 tūkst. litų, kaip yra dabar." - iš www.ve.lt/naujienos/lietuva/vakaru-lietuva/nuotykiu-parko-direktorius-susipainiojo-828928

N.P.: dabar Jūs dirbate tos firmos, kuri neva sąžiningai laimėjo konkursą direktoriumi ir mokate ... 3 kartus mažiau - tik 2000 Lt per mėn.
Versija: firmos laimėtojos akcininkai suskaičiuoja, kad pigiau nusamdyti papildomą darbuotoją - Jus kaip direktorių ir mokėti Jums su visais mokesčiais pvz. 2000 Lt plius 2000 Lt savivaldybei už nuomą, tad jiems lieka dar 2000 Lt kas mėnesį tantjemoms ar dividendams.
Kad Jūs nesispyriotumėte, gal ir dalį akcijų padovanojo.
Gerb.buvęs Darbo partijos nary Mindaugai Žily, kuris perėjote ne taip senai pas LIBERALCENTRISTUS. 
Prašyčiau išsklaidyti šias mano abejones, nes man atrodo, kad tai be akcininko, kurio mes dar nežinome (beje, o kas jis?) pajamų išlošimo dar yra ir papildomas bonusas - t.y. ši "operacija" su Jūsų įdarbinimu yra taip pat ir KLAIPĖDOS MIESTO VALDANČIŲJŲ užmokestis Jums už perėjimą pas LICS ir kartu už perėjimą iš opozicijos į poziciją.

Komentarų nėra: