2013-01-27

Valdiški šiukšlių tvarkytojai slapstosi nuo žmonių klausimų

N.P.: ko tik neprisigalvoja viešąsias paslaugas žmonėms teikiantys, jų pinigus už šiukšlių tvarkymą renkantys ir savivaldybės kontroliuojamų įmonių atstovai, kad galėtų TOLIAU SLĖPTI SAVO NESKAIDRIĄ veiklą.

Štai biurokratinio atsirašinėjimo pavyzdys:

From: Arturas Zickus <arturas.zickus@kratc.lt>Date: 2013/1/25

Subject: SUSITIKIMAS su N. Puteikiu ir visuomeninėmis organizacijomis 01.28. NEGALIMAS

To: laurinaviciene.laima@gmail.com

Cc: kratc@kratc.lt

Atsakydami į Jūsų elektroninį laišką, pranešame, kad 2013 m. sausio 28 d. 15:00 val. Jūsų pageidaujamas susitikimas su bendrovės direktoriumi ir kt. bendrovės patalpose ir kitur NEGALIMAS.

Be to, oficialiame Lietuvos Respublikos Seimo tinklapyje Seimo narys Naglis Puteikis yra viešai paskelbęs, kad jo kaip Seimo nario padėjėjos-sekretorės yra Elena Danutė Bendikienė (apygardoje) ir Danguolė Norvilienė (apygardoje). Tinklapyje Seimo narys viešai neskelbia informacijos apie tai, kad turi padėjėjų, dirbančių visuomeniniais  pagrindais, todėl kyla abejonė dėl Jūsų statuso.

Elektroninis laiškas nepasirašytas elektroniniu parašu, todėl neįmanoma identifikuoti autorių, o su nežinomais asmenimis nesusitinkame. Atkreipiame dėmesį, kad nežinome su kuo bendraujame, todėl nėra jokio pagrindo tikėti, kad rašote Lietuvos Respublikos Seimo nario N.Puteikio pavedimu, kad iš tiesų esate šio Seimo nario visuomeninė padėjėja, kad turite įgaliojimus rašyti jo pavedimu.

Taip pat, kelia abejonių ir Jūsų atstovavimas visuomeninėms organizacijoms bei Klaipėdos miesto bendruomenėms, nes nėra aišku kiek ir kokių konkrečiai visuomenių organizacijų bei bendruomenių interesus atstovaujate, neaiškios įgalinimų ribos.

Ateityje siekiant konstruktyvaus ir efektyvaus bendravimo bei informacijos tikslumo, pageidaujame aiškiai suformuluotų klausimų, kad bendrovė galėtų išsamiai ir tiksliai į juos atsakyti.

Vykdant  pavedimą, Teisės skyriaus viršininkas Artūras Žičkus

UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras

Tomo g. 2, LT-91245 Klaipėda

Tel. +370 46 213 925 | Faks. +370 46 310 105

kratc@kratc.lt | www.kratc.lt

 

N.P.: ką gi, išbandysime, ar padeda įveikti biurokratizmus ir slapstymąsi LR įstatymu patvirtintas Seimo statutas (http://eteismai.lt/istatymai/valstybes-valdymo-istatymai/seimas/seimo-statutas):

Kam: "sarunas.reikalas@kratc.lt" <sarunas.reikalas@kratc.lt>, "rimantas.gedrimas@kratc.lt" <rimantas.gedrimas@kratc.lt>, "arunas.danielius@kratc.lt" <arunas.danielius@kratc.lt>, "ramune.sliciene@kratc.lt" <ramune.sliciene@kratc.lt>, "anzelika.zevnerova@kratc.lt" <anzelika.zevnerova@kratc.lt>, "arvydas.piepalius@kratc.lt" <arvydas.piepalius@kratc.lt>, "arturas.zickus@kratc.lt" <arturas.zickus@kratc.lt>, "violeta.zubaite@kratc.lt" <violeta.zubaite@kratc.lt>

Dėl lankymosi UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centre (KRATC) 2013 m. sausio 28 d. 15:00

Remiantis LR Seimo statutu, jo 14 str. ir kitomis šio statuto, bei kitų įstatymų, užtikrinančių LR piliečių teisę gauti informaciją, kuri nėra slapta, prašyčiau priimti mane lankymuisi 2013 m. sausio 28 d. 15:00 val. Jūsų bendrovės patalpose ir susitikti su direktoriumi, arba kitais vadovybės atstovais, arba darbuotojais, kurie galėtų man ir mane lydintiems mano padėjėjams-sekretoriams, mano padėjėjams, dirbantiems visuomeniniais pagrindais žodžiu pateikti atsakymus į mano bei mano padėjėjų žodinius klausimus apie šiukšlių rūšiavimą, deginimą, šiukšlių surinkimo bei kitas kainas, Jūsų bendrovės įsteigtas įmones, kitus su Jūsų bendrovės veikla susijusius klausimus.

Pagarbiai - Naglis Puteikis, LR Seimo narys, tel.: 869842136

Komentarų nėra: