2013-06-30

Už teisėjo G.Viederio kritiką žurnalistas Ainis Gurevičius susilaukė ... grasinimų iš teisėjo A.Cinino

Prie J.Sabatausko, ginančio teisėjus-viederius, prisijungė ir teisėjas Audrius Cininas: (http://www.cininas.lt/?p=756 ):
Parašiau teisėjui Cininui į jo blog'ą komentarą:
Nė vienas iš Jūsų paminėtų asmenų   - nei M.Golovatovas, nei Snoro savininkai, nei J.Assangas:
1. NEPASISLĖPĖ nuo visuomenės, skirtingai nei Viederio klientas;
2. neturi statuso "vor v zakonnie";
3. nekaltinami vagystėmis itin dideliu mastu (gal iš dalies Snoro savininkai).
Dėl Golovatovo  - spaudoje buvo rašyta, kad pats Putinas skambino Austrijos kancleriui, kurių dauguma itin mėgsta "realpolitik", o kažkurio iš jų pavaduotojas net dalyvavo atidarant vieną gamyklą Klaipėdos LEZ-e, kurio savininkas iš Ukrainos tuo metu buvo panašaus rango, kaip Viederio "klientas". Tiesa, ne itin susigaudau mechanizme Austrijos kancleris-teismas, bet, matyt, suveikė panašiai kaip ir pas mus: Prezidentė - Aukščiausiojo Teismo pirmininkas - nurodymas Viederiui atsistatydint.
 P.S.: gal ir iš tikrųjų negalime lyginti vargšo senuko-neturtėlio-gruzino su "teroriste" Egle Kusaite, "žudiku" Šarūnu Paberaliumi, Gatajevais ir kitais baisiai pavojingais, itin turtingais ir būtinai pasiruošusiais pabėgti ir PASISLĖPTI NUO VISUOMENĖS BEI VIEŠUMOS Lietuvai labai grėsmingais (jei neuždarysime į cypę) veikėjais – todėl teisėjai juos ir bandė, skirtingai nei Viederio gruziną, uždaryti į kalėjimą.
P.P.S.: Bananų respublikos požymiai ne tik dvigubi standartai, bet ir teisėjo grasinimas žurnalistui už kritiką:
Na bet ir palinkėjimas žurnalistui Ainiui Gurevičiui (kuris drįso, o stebukle, pakritikuoti teisėjus) nuo teisėjo – tiesą sakant tiesiog ciniškas (“svaičiojimai”) ir net grasinantis (“linkiu kuo blogiausio”) : “Kai baigsi su šiuo sąrašo, mestelk man žinutę į FB, duosiu tau naują sąrašėlį teisėjų, kurie aklai nepaklūsta prokurorų prašymams, operatyvininkų verkšlenimams ir tokių žurnalistų kaip tu svaičiojimams. Linkiu tau Aini kuo blogiausios sėkmės tavo veikloje.“

Komentarų nėra: