2014-11-13

Šiauliuose prasidėjo sukilimas prieš nomenklatūrą - prieš korumpuotas biudžetines partijas

Šiauliuose prasidėjo sukilimas prieš nomenklatūrą - prieš korumpuotas biudžetines partijas: steigiasi trys viešo intereso gynėjų rinkiminiai susivienijimai - Artūro Visocko rinkėjų nepartinis komitetas, Stasio Tumėno vadovaujama Valstiečių ir žaliųjų sąjungos bei Lietuvos sąrašo koalicija ir Valerijaus Simuliko rinkėjų komitetas. Šie trys susivienijimai, mano giliu įsitikinimu, šluote nušluos Šiaulių savivaldybės taryboje korumpuotas gūžtas susisukusias taip vadinamas tradicines partijas, šių susivienijimų lyderiai rungsis 2-e mero rinkimų ture išstūmę iš ten korumpuotų partijų susikompromitavusius partinius nomenklatūrininkus. Esu įsitikinęs, kad Šiaulių meru bus išrinktas Artūras Visockas.
Linkiu šiems trims susivienijimams sėkmės - didelių frakcijų po rinkimų. Linkiu jiems sudaryti valdančią koalicija, kuri sugrąžintų demokratiją, skaidrumą ir padorumą Šiaulių m.taryboje ir tokiu būdu uždegtų ir kitų savivaldybių gyventojus sukilti prieš nomenklatūrinį valdymą ir sugrąžintų į Lietuvą europinę demokratiją, kuri buvo pradėta naikinti 1992-94 metais likviduojant progresinius mokesčius, rinkimus į apylinkių-seniūnijų tarybas ir tarėjus teismuose, tokiu būdu sudarant sąlygas susikurti praktiškai didžiausią turtinę nelygybę, labiausiai korumpuotas partijas ir visiškai visuomenės nekontroliuojamą teisėdaugą visoje ES.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Gerb. N. Puteiki, joks "sukilimas" Šiaulių mieste neprasidėjo, nereikia skambių frazių ir klaidinančių teiginių. Susibūrė saviveiklininkų pažįstamų ir giminių grupė, kurie net programos normalios pasirašyt nesugeba. Ką jie valdžioj veiks - patys dar gerai nežino. Balsuot už juos nesiruošiu, nes mieste bus visiškas chaosas.