2015-02-13

"Lietuvos sąrašo" komanda užėmė 3 vietą protų mūšyje, kurį 2015 02 12 organizavo Vilniaus klubas ir Vilniaus universiteto istorikų korporacija „Tilia“

„Lietuvos sąrašas“ kandidatas N.Puteikis. V.Balkūno nuotr.
"Lietuvos sąrašo" komanda užėmė 3 vietą protų mūšyje, kurį 2015 02 12 organizavo Vilniaus klubas ir Vilniaus universiteto istorikų korporacija „Tilia":
"Tikras Vilniaus meras turi išmanyti savo miesto istoriją. Ne tik senojo miesto istoriją, bet ir dabartinio Vilniaus. Tai, kad mero posto kėdės siekiantis politikas nėra visiškas neišmanėlis, kandidatai į Vilniaus vadovo kėdę galėjo pademonstruoti „protmūšyje". Į renginį ketvirtadienio vakarą atėjo ne visi kandidatai – iš dvylikos atvyko tik trys.
Vilniaus klubas ir Vilniaus universiteto istorikų korporacija „Tilia" surengė klausimyną apie Vilnių. Tiesa, kai kurie klausimai nebuvo vien apie Vilnių, tad reikėjo gerai palaužyti galvą.
Protų mūšyje dalyvavo Tautininkų sąjungos kandidatas Julius Panka, Lietuvos žaliųjų sąjungos iškelta kandidatė Indrė Kleinaitė ir mero posto siekiantis partijos „Lietuvos sąrašas" kandidatas Naglis Puteikis".
Iš komentarų po šiuo straipsniu: "dalyvavo apie dešimt ar daugiau komandų, tačiau tik trys iš jų buvo kandidatų į merus komandos. Ir būtent jos geriausiai pasirodė: 1 vieta teko Tautininkų komandai su Julium Panka, 3 vieta - "Lietuvos sąrašui" su Nagliu Puteikiu, o 4 vieta (atsiliko vos puse balo) - Žaliesiems su Indre Kleinaite. Visos kitos dalyvavę komandos buvo "profesionalios" šių protų mūšių dalyvės."

Komentarų nėra: