2015-03-26

Esu įsitikinęs, kad Šiaulių savivalda taps pavyzdžiu, kaip galima tvarkytis be korupcijos - naujasis meras A.Visockas:

N.P.: esu įsitikinęs, kad Šiaulių savivalda taps pavyzdžiu, kaip galima tvarkytis be korupcijos - naujasis meras A.Visockas:
"Manau, kad per šią kadenciją pirmą kartą atsiras galimybė aptvarkyti miestą visomis prasmėmis. Kalbu ir apie nešienautus žaliuosius plotus, ir apie įstatymo viršenybę. Seniai metas suprasti, kad įstatymų nesilaikymas neturi ateities, tai niekur nenuves.
Skandalingasis menų inkubatoriaus projektas – geriausias to pavyzdys. Tikiuosi, kad per ateinančius ketverius metus mieste atsiras daugiau masinio sporto, išsiplės tam būtina infrastruktūra - pavyzdžiui, dviračių takų tinklas. Žmonės gyvenimą mieste renkasi tada, kai jiems čia išties gera ir patogu gyventi. Vadinasi, toks ir turi būti siekis. Tikiuosi, kad ir patys miestiečiai taps aktyvesni, bandys įtakoti miesto valdymą.
Mūsų tikslas - girdėti žmones, žinoti jų norus. Todėl miesto tinklapyje www.siauliai.lt nuolat vyks kryptingos apklausos - sieksime žinoti miestiečių poreikius ir norus. Tikiuosi, kad rezultatą išvydę šiauliečiai įpras tai daryti nuolat":
http://m.lrytas.lt/lietuvos-diena/aktualijos/siauliu-meras-a-visockas-mane-vadino-skundiku-ir-grioveju.htm?p=1

Komentarų nėra: