2019-06-05

Patyčias skatinantys Haroldas Mackevičius ir Romas Sadauskas Kvietkevičius pateko į labai keblią padėtį ir išsigando. Gal dėl to bus mažiau smurto?

Du patyčių propaguotojai - Haroldas Mackevičius ir Romo Sadauskas Kvietkevičius aiškino, kad skraidžiau "šūdmuse" aplink įvykius Jurbarke - https://www.delfi.lt/news/ringas/lit/romas-sadauskas-kvietkevicius-ar-i-jurbarka-nuskubejes-puteikis-nusipelne-buti-vadinamas-reitingu-sudmuse.d?id=81344582
Ką šie smurtautojo gynėjai pasakys po G. Nausėdos šiandieninio apsilankymo pas žvėriškai sudaužytos (prokurorai ir medicinos ekspertai sako, kad ne žvėriškai, o nesmarkiai) merginos tėvą Kauno ligoninėje? Kad Prezidentas, įtakojantis generalinio prokuroro skyrimą, LABAI KIŠASI Į TYRIMĄ? Bet didieji pašaipūnai yra drąsūs šaipytis tik iš neturtingo aukos tėvo gynėjų. Prieš valdžią, ar oligopolininkus jie krenta ant kelių ir lankstosi tol, kol prasiskelia galvą. Romas Sadauskas Kvietkevičius žadėjo mane skųsti už važiavimą į Jurbarką Seimo Etikos komisijai. Kam jis skųs Prezidentą?
Ačiū G. Nausėdai už labai teisingą ir žmogišką poelgį. Galėsiu ir aš nebeskraidyti, o važinėti. O važinėti tikrai teks, nes Policijos generalinis komisaras , tarsi pritardamas prokurorams, taip pat puolė menkinti paauglių išpuolį, kuris įvyko kitą dieną po žvėriško mergaitės sumušimo, prieš sporto mokyklos trenerę kaip nereikšmingą - reikės ir jai suteikti pagalbą. Ir dar visi vietiniai politikai teigia, kad Jurbarke niekas nei platina, nei vartoja narkotikus. Ar tikrai?

Komentarų nėra: