2020-04-21

Mano įsitikinimu, LT prokuratūra yra stambiausių kyšininkų gynėjai: išsuko Alstomo koporacijos milijoninių kyšių gavėjus.

Trūksta žodžių - mano nuomone, LT prokuratūra yra stambiausių kyšininkų gynėjai: D. Britanijos prokurorai nustatė, kad Alstom organizavo milžiniškų kyšių perdavimą Lietuvos politikams ir energetikos vadovams, Anglijos teismas uz tai priteisė iš Alstom Lietuvos valstybei 70 mln. eurų, kuriuos ji sumokėjo, o LT prokuratūra iš esmės visus tuos lietuviškus korumpulus faktiškai išsuko. Štai kokia ta LT teisėsauga! Nenorėjo ar negalėjo? Esu įsitikinęs, kad nesistengė surasti įrodymų, deja. Net Latvija Alstomo papirktuosius pasodino. O LT prokuratūra, kad apsunkintų protestus prieš tokį prokuratūros elgesį, tyčia parinko laiką kada paskelbti - per karantiną.
O kur pajėgas prokurorai koncentruoja? Į smulkmenas ir dar dalyvauja politinėse kovose, pvz. kai R. Janutienė kandidatavo Žiemgalos apygardoje ir kaimą, kuriame vienos moters sūnūs buvo tapę žmogžudžiais, pavadino Žmogžudžių kaimu. Tai kai ta žmogžudžių moteris dėl tokio kaimo išvadinimo kreipėsi į prokuratūrą, pastaroji puolė ginti žmogžudžių motinos garbę ir iškėlė baudžiamąją bylą R. Janurienei. Ir išsiuntė apie tai pranešimą spaudai, nutylėdami, kad gina žmogžudžių motinos garbę. Po rinkimų, aišku, bylą nutraukė, pranešimo spaudai nebesiuntė.
https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/latvenergo-vadovus-uz-grotu-patupdziusi-alstom-kysiu-byla-lietuvoje-subliusko-korumpuotu-nerasta-56-1306400 

Komentarų nėra: