2007-11-26

VAIKŲ ŽUDYNĖS ALEKSANDRIJOJE: Siūloma atlyginti žalą žuvusių vaikų šeimoms nelaukiant teismų

Mistiški sutapimai - Aleksandrija - pavadinimas susijęs su senovės Roma. Šiuo atveju - su žlungančia Romos imperija. Su žlungančia (tikiuosi) Lietuvos biurokratiškai oligarchiška imperija?

Naujasis Tėvynės sąjungos frakcijos Seime narys K.Čilinskas ėmėsi profesionaliai, ir kas svarbiausia - greitai dirbti. Pateikiu ištrauką apie jo veiksmus dėl pagalbos žuvusių vaikų tėvams. Svaerbiausi, mano galva - siūlymas atlyginti žalą ir padėti tėvams nelaukiant teismų pabaigos. Ir dar ypač svarbu - NEVERSTI TĖVŲ pačių bylinėtis su valstybės institucijomis. O panašu, kad viskas būtų plaukę ta pačia vaga, kaip ir iki šiol: jei tau, paprastas žmogau reikia, tai tu pats ir bylinėkis su uniformuotais valstybės atstovais.

http://www.tsajunga.lt/index.php?-1282810390 :

Siūloma nušalinti Aleksandrijos tragedijos kaltininkų tiesioginį vadovą, atlyginti žalą žuvusių vaikų šeimoms ir sudaryti komisiją, kuri išsiaiškintų, ar policijos vadovybė efektyviai panaudoja valstybės skirtas lėšas
Tragišką autoįvykį Skuodo rajone įvykdžiusių policijos pareigūnų tiesioginis vadovas turi būti nedelsiant nušalintas nuo tarnybos, Vyriausybė turėtų žuvusių vaikų šeimoms atlyginti padarytą neturtinę žalą.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Tik ne Jums N. Puteiki komentuoti tokius ivykius. Dar pries kuri laika pats galejote atsidurti panasioje situacijoje, tik, kad gerieji pareigunai laiku Jus i cype uzdare. Nepaisant to, Jus net nepagalvojote, kad Jums paciam reikejo atsistatydinti. Taigi Aleksandrijoje reikia atsistatydinti, o Klaipedoje ne? Vertinu, kaip dviveidiskuma. Nepagalvokite, kad Jus puolu. Visiem pasitaiko klaidu, taciau reikia tureti sazines paciam prisidirbus, ir prasius visu supratimo, kitus pulti. Cilinskas gali reikalauti, o Jus turetumete tyleti.

Be pykcio.