2008-04-22

Pralaimėtas teismas - kovos už „Lietuvą“ ir už Lietuvą be kabučių pradžia

Lietuvos kino teatro gynėjams ir šalininkams - stiprybės ir ištvermės

Siūlau nenusiminti dėl
Vyr.administracinio teismo sprendimo.
Tai tik kovos pradžia.
Kaukė nuo šitų taip vadinamų verslininkų – plėtristų, kuriems viskas, išskyrus lengvą ir greitą pelną bet kokiomis priemonėmis yra dzin, pamažu, bet kasdien vis labiau slenka žemyn.
Vis daugiau žmonių pamato, kas čia per fruktai renkasi po šito laukinio kapitalistinio liberalizmo vėliava.
Šiandien nebeabejoju, kad po įmantriais užsienietiškais neva tai "Lietuvos" kino teatro savininku pavadinimais iš tikrųjų slepiasi „Vieno Pelno“ (maksimalaus) grupė, kitas pavadinimas „pelnas-dabar-o-po-manęs-kad-ir-tvanas“.
Juos išduoda stilius - jų samdomų direktorių kalbos maniera,
agresija, oponentų įžeidinėjimai, papirkinėjimai, begaline arogancija, jautimasis dievais, begalinis įtikėjimas pinigų ir ryšių, bei pilkai-juodo pijaro galia.
Silpniausia jų vieta - -vis didinamas ieškinys 4-iems lietuvarams*. Tokiu būdu jie rodo, apie visus žmones jie sprendžia pagal savo mastelį – jei tikisi, kad kaip ir jiems, taip ir lietuvarams svarbiausia yra pinigai.
Dar jie yra įsitikinę, kad vis kiti žmonės neturi jokios garbės, ar orumo – kaip ir jie, todėl tuos kitus, ne tokius turtingus kaip jie žmones galima valdyti baimėmis, pvz. baime prarasti pinigus.
Tai, kad jie nukreipinėjo ieškinį į keturių lietuvarų butus – VIENINTELĮ lietuvarų turtą, o patys maudosi prabangoje kaip sultonai – rodo, kad jie yra paprasčiausi niekšeliai, smulkūs niekšeliai.
Ir jokie milijardiniai litai, krautuvės, aukštybiniai daugiabučiai Vingio parko pašonėje, levai ir tigrai jų smulkumo nepastambins. Kaip buvo, taip ir liks smulkūs.
Tokiu būdu jie patys to nenorėdami parodo savo gynybos spragas. Maža to, jei patys slepiasi po kaukėmis ir maskuojasi kitokiais pavadinimais - VADINASI JIE BIJO.
O tai yra LABAI GERAI.
Vadinasi, pralaimėtas teismas - -tai tik kovos už „Lietuvą“ ir už Lietuvą be kabučių pradžia.
O aš pats padėsiu kuo galėsiu ir dar papildomų šalininku į "Lietuvos" su kabutėmis ir be jų gynėjų būrį atvesiu.
Sėkmės 4
komunarams-lietuvarams ir jų kariaunai Vilniuje.

*Lietuvaras – kovotojas už Lietuvos“ kino teatro išsaugojimą.

Komentarų nėra: