2010-04-20

Stebino žmonių darbštumas talkoje

Nuotraukoje –čia mažiau nei pusė talkininkų Debreceno g. ‚Draugystės' parke.

Evaldas Jurkevičius: „Po talkos prašvito „Draugystės" parkas"

PRANEŠIMAS SPAUDAI 2010-04-19

Noriu nuoširdžiai padėkoti talkininkams, kurie penktadienį ir šeštadienį, balandžio 16-17 dienomis, idealiai sutvarkė Debreceno gatvėje esantį „Draugystės" parką.

Ačiū Jums, kad atsiliepėte į Švento Brunono Kverfurtiečio parapijos klebono tėvo Stanislovo, akcijos „Darom 2010" organizatorių, Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų Klaipėdos skyriaus pirmininko Naglio Puteikio ir mano kvietimą tvarkyti parką.

Dėkoju visiems talkos parke dalyviams: bendrijai „Klaipėdos viltis", H.Zudermano, „Vėtrungės", „Santarvės", Gedminų, A.Rubliovo mokyklų vadovams, pedagogams, moksleiviams; uostamiesčio šauliams, Švento Brunono Kverfurtiečio parapijos žmonėms, Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų Klaipėdos skyriaus nariams, akcijos „Darom 2010" organizatoriams, bendrovei „Klaipėdos želdiniai".

Dėkoju ir kitiems klaipėdiečiams, kurie atėjote ir įrodėte paprastą tiesą: daug rankų didžią naštą pakelia. Uostamiestį kuopė apie 6000 klaipėdiečių!

Stebino žmonių darbštumas „Draugystė" parke. Be poilsio, keturias valandas jie rinko, nešė, grėbė, krovė, ritino per keletą metų čia susikaupusias šiukšles. Todėl „Draugystė" tarsi prašvito, ir sustiprino viltį, kad čia tikrai bus pastatyta Švento Brunono Kverfurtiečio parapijos bažnyčia su vienuolynu.

„Draugystės" parke dar ne kartą šiemet susitiksime - ir ne tik dirbti, bet ir pasimelsti bei pasilinksminti. Birželio 20-ąją - Švento Brunono Kverfurtiečio parapijos šventė. Parke bus aukojamos šventos mišios, teikiama Pirmoji Komunija, po to - koncertas. Planuojame „Draugystėje" ir Jonines švęsti.

Pagarbiai

Jūsų Seimo narys Evaldas Jurkevičius

8 698 42650

1 komentaras:

UzTaiVisada rašė...

Nagi, pone Vladimirai Iljičiau Puteiki, kur savo pripučiamą rąstą padėjot? Pamiršot į talką atsinešti?