2011-01-07

Gavau pylos už gyventojų apklausą

N.P.: sulaukiau priekaištų iš NVO "Būkime vieningi":

Citata iš šios organizacijos tinklapio:

http://bukimevieningi.webnode.com/jie%20mums%20daro%20g%C4%97d%C4%85/jie%20mus%20isdav%C4%97/

 

"Rubrika: "Jie mus išdavė":

 

Čia talpinami asmenys kurie bandė tiesiogiai mums pakenkti.

 

„Nepasitikime politikais ir politinėmis institucijomis, tai kelia nesaugumo pojūtį'

 

Virginija Jurgelevičienė

Klaipėdos Daugiavaikių Šeimų Bendrijos pirmininkė, asociacijos  JDJ "Nepartinis demokratinis judėjimas" atstovė Klaipėdoje, Rolando Pakso pusseserė.

 

Ši moteris palaiko glaudžius ryšius su žymiu politikos veikėju, Klaipėdos miesto tarybos nariu, TS-LKD Klaipėdos skyriaus pirmininku Nagliu Puteikiu ir viršuje išvardintų organizacijų vardu pasirašinėja Naglio Puteikio kurtus raštus, pranešimus spaudai. Citata iš dienraščio "Respublika":

"Į Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono savivaldybes kreipėsi iš nevyriausybinių organizacijų atstovų sudaryta iniciatyvinė grupė, nusprendusi pirmą kartą šalyje pasinaudoti Vietos savivaldos įstatymo suteikta teise - surengti visuotinę minėtų savivaldybių gyventojų apklausą.Žmonių būtų prašoma atsakyti į penkis klausimus, susijusius su aplinkosauga: ar pritariate šiukšlių deginimo gamyklų statybai pajūryje; ne šiukšlėmis, o mediena kūrenamų jėgainių statybai; kad būtų plėtojama tik sveikatai ir aplinkai nekenksminga pramonė; būtų įrengti oro taršą kas valandą matuojantys prietaisai, kurių duomenys būtų skelbiami viešai; kad viešai būtų skelbiami užterštumo, ligų paplitimo, mirties priežasčių, gyvenimo trukmės žemėlapiai bei statistika."

Šis raštas, skirtas savivaldybėms, buvo sukurtas ir parašytas Naglio Puteikio, kuris rinkimų dieną nori gyventojų apklausos - referendumo. Nagliui Puteikiui labai aktualu rinkti parašus referendumui, nes  renkant parašus, kurių Klaipėdos mieste reiktėtų surinkti apie 16000 būtų papildomai dalinami rinkiminiai bukletai ir kita rinkiminė agitacinė medžiaga. Yra ir daugiau Naglio Puteikio kurtų raštų, kuriuose Virginija Jurgelevičienė pasirašė viršuje išvardintų organizacijų vardu.

 

Virginija Jurgelvičienė į "Būkime vieningi" susirinkimą taip pat atėjo nekviesta ir kaip mes manome rinko informacija..."

Komentarų nėra: