2011-07-16

Kvietimas bendražygiams balsuoti 2-e ture

Naglis Puteikis: Ryžtingai ginsiu mūsų miestą!

Gerbiami bendražygiai,

Ačiū už Jūsų balsą, pasitikėjimą ir pagalbą sekmadienį vykusiuose rinkimuose į Seimą – patekau į antrą Seimo nario rinkimų Danės apygardoje turą.

Tačiau atlikta tik pusė darbo, todėl prašyčiau dar kartą ateiti balsuoti antrajame rinkimų ture, kuris įvyks sekmadienį, liepos 17-ąją.

Ateikite balsuoti patys, nepamirškite pakviesti ir savo šeimos narių, paraginkite artimuosius, draugus, pažįstamus, kurie gyvena Danės rinkimų apygardos teritorijoje.

Balsuoti gali visi, kurie turėjo balsavimo teisę 2008 metų rinkimuose ir yra registruoti miesto dalyje į šiaurę (į Palangos pusę) nuo Agluonos, Paryžiaus Komunos gatvių.

Ar adresas priskiriamas Danės apygardai, galite pasitikrinti paskambinę rinkimų štabo padėjėjai Uršulei Stonkutei, tel. 8-679-10483, arba mano pavaduotojui Arūnui Barbšiui, tel. 8-652-87504.

Einant balsuoti rinkėjo pažymėjimas ar kvietimas nėra būtinas, svarbu atsinešti asmens dokumentą. Jei nežinote, į kurią apylinkę eiti balsuoti, paskambinkite aukščiau nurodytais numeriais.

Jei negalite balsuoti sekmadienį, liepos 17-ąją, prašyčiau balsuoti iš anksto liepos 13 ir 14 dienomis (trečiadienį ir ketvirtadienį) nuo 8 iki 20 val. Klaipėdos miesto savivaldybės 2-ame aukšte, Liepų g. 11. Veiks liftas.

Galite balsuoti ir namuose – tereikia paskambinti aukščiau nurodytais numeriais Uršulei ir Arūnui. Balsuoti namuose gali: 1) vyresni kaip 70 metų, 2) susirgę rinkėjai, 3) neįgalieji.

Primenu Jums savo įsipareigojimą: jei tapsiu Seimo nariu,

3 dienas per savaitę, kai vyksta Seimo plenariniai bei komitetų posėdžiai, dirbsiu Vilniuje, likusias 4 savaitės dienas būsiu Klaipėdoje. Tokiu būdu galėsiu daugiau laiko skirti Jums ir visiems klaipėdiečiams. Be to, visą savaitę darbo dienomis mano, kaip Seimo nario biure Klaipėdoje, Liepų g. 3 visą darbo dieną dirbs du etatiniai padėjėjai.

Su Jumis ir dėl Jūsų – nuoširdžiai, Naglis Puteikis

Klaipėda, 2011 m. liepos 7 diena

Komentarų nėra: