2011-07-03

Pakartotinių Seimo rinkimų Klaipėdoje 1-ą turą laimėjo N.Puteikis

N.P.: 2011 07 17 d. bus antras turas.

Ačiū rinkėjams už pasitikėjimą, o talininkams - už pagalbą.

Čia yra pirmo turo rezultatai iš visų apylinkių:

www.vrk.lt/2011_seimas_dane/output_lt/rezultatai_vienmand_apygardose/rezultatai_vienmanate_apygarda7196aktyvumasdesc1turas.html

 

Klaipėdiečiai norėtų, jog Seime juos atstovautų konservatorius Naglis Puteikis: http://klaipeda.diena.lt/naujienos/miestas/pakartotinius-seimo-rinkimus-klaipedoje-laimejo-n-puteikis-361959

Vyriausioji rinkimų komisija jau gavo rezultatus iš 22 apylinkių. Danės vienmandatėje rinkimų apygardoje yra 23 apylinkės.

Remiantis šiais duomenimis, pirmauja konservatorius, paveldosaugininkas Naglis Puteikis. Jis yra surinkęs 47,2 proc. rinkėjų balsų.

Antrąją vietą užima socialdemokratas Aloyzas Každailevičius, kurio sąskaitoje yra 16,97 proc. rinkėjų balsų.

Trečioji eilėje rikiuojasi Diana Stankaitienė, ketvirtasis - Ramundas Paliukas, penktas - Valdemaras Puodžiūnas, šeštas - Vytautas Vaičius.

Jau dabar aišku, kad šiuose pakartotiniuose Seimo rinkimuose bus antrasis turas, nes rinkėjai buvo itin pasyvūs – balsuoti atėjo vos apie 10 proc. balso teisę turinčių žmonių.

Norint išvengti antrojo turo buvo dvi sąlygos – rinkimuose turėjo dalyvauti ne mažiau nei 40 proc. rinkėjų, o pirmaujantis kandidatas turėjo surinkti daugiau nei pusę jų balsų.


4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveikas, Nagli,
sveikinu ir sėkmės liepos 17.

Gintas S.

Tauralaukio rinkėjai rašė...

Nuoširdžiausi sveikinimai ir sėkmės sėkmės sėkmės... liepos 17d.

Kill The Puthead- Clean Lithuania rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

rėksmingi mankurtai visad buvo mūsų liaudies-bliaunės numylėtiniais. Kaip sakė Epkitetas: populiariausi visada blogiausi.