2013-02-05

Kauno policija pasidavė - nebepersekios vaikų, kurie kreidelėmis piešia žodį TIE-SOS

Žiaurusis Kauno policijos vadovas Kaminskas ir jo vadovai, buvę kelių patruliai, dabartiniai Lietuvos policijos generalinis komisaras Skvernelis ir jo pavaduotojas Požėla pasidavė vakarietiškos demokratijos siekiančiai visuomenės daliai ir nebepersekios vaikų, kurie kreidelėmis piešia žodį TIE-SOS.

Gal dabar atsilaisvins papildomų tyrėjų pajėgų ir policija galės ištirti dėl kokių policininkų veiksmų A.Ramanauskienė atsidūrė komoje, kodėl policija nesant nusikaltimams braunasi į privačių piliečių namus, tuo pažeisdami LR Konstituciją?:

"Kauno apskrities policija gerbia teismo sprendimą ir jo neskųs, tačiau nori atkreipti dėmesį, kad ateityje, esant panašioms aplinkybėms, vadovausis Lietuvos policijos generalinio komisaro 2013 m. sausio 3 d. nurodymu „Dėl policijos funkcijų vykdymo" ir užtikrins Policijos veiklos įstatyme numatytus pagrindinius  uždavinius. O medžiagos, dėl kurių sprendimą gali priimti kitos institucijos, pagal kompetenciją bus perduodamos kitoms valstybės ar savivaldos institucijoms.":

http://kaunas.policija.lt/ww/index.php/lt/285-kauno-policija-informuoja

Komentarų nėra: