2013-02-26

Nuo kada ir kodėl kritikuoju konkrečius policijos pareigūnus

Vilniaus apskrities Ikiteisminio tyrimo įstaigų profesinė sąjungos pirmininke V.Lamauskai, ar buvimas policininku suteikia teisę Jums skleistei dezinformaciją?: http://www.alfa.lt/straipsnis/15082217/Policininkai.ginasi.del.Puteikio.metamu.kaltinimu=2013-02-25_12-55/

Į areštinę dėl girtumo patekau 2006 metais, kitą dieną per TV, laikraščius ir asmeniškai atsiprašiau visų, įskaitant ir visus areštinės policininkus, net ir to, kuris neleido manęs į tualetą ir net ir to, kuris pavogė mano laikrodį (sulaikant jis buvo daiktų apraše, bet nebuvo grąžintas).

Nuo 2006 iki 2011 rugpjūčio apie policiją nepasakiau ir neparašiau nė vieno blogo žodžio ir dalyvavau beveik visose Jūsų akcijose "Basa koja", remdamas Jūsų reikalavimus dėl algų padidinimo, kurios tikrai yra gėdingai mažos, bet aš nesu nei partijos, nei Vyriausybės ar Seimo vadovas. Bet mažos algos nėr pagrindas pažeidinėti įstatymus ar mušti niekuo dėtus žmones.

2011 rugpjūtyje Jūsų Kauno kolegos už prekybą neva be leidimo pasiuntė į komą 74 metų močiutę Agotą Ramanauskienę: buvo dviejų policininkų apkaltinta prekyba obuoliais ir vaistažolėmis neva be leidimo, bėgo nuo jų, slėpėsi, buvo neteisėtai ištraukta iš privačių namų ir po kelių minučių rasta komoje kraujo baloje:

"Greitosios pagalbos medikai ją paėmė gulinčią ant šaligatvio: iš ausų ir kai kurių veido sričių bėgo kraujas. Ligoninėje medikai nustatė, kad kaunietei sulaužyta kaukolė ir pamušta lūpa. Tuojau po šio įvykio Kauno policijos vadovas Algirdas Kaminskas pareiškė, kad įvykis bus objektyviai ištirtas, o išvados paskelbtos visuomenei."

http://kauno.diena.lt/naujienos/miestas/is-komos-pabudusi-mociute-prabilo-policija-tyli-379961

Gen.komisaras Skvernelis ir Kauno komisaras Kaminskas apgavo visuomenę, pažadėję vidiniais tyrimais tirti A.Ramanauskienės sumušimo bylą, bet jos ne tik netyrė, o išsukinėja tuos du sadistus, kurie toliau daro karjerą. Tada ir pradėjau kritikuoti, bet tik KONKREČIŲ policininkų ir KONKREČIŲ jų vadovų veiklą.

Tai rodo aukštųjų politikų ir konkrečių teisėsaugininkų bailumą: kontrabandininkų, neteisėtai praturtėjusių, sukčių ir kyšininkų jie BIJO, todėl visą savo brutalią jėgą ir pyktį jie išlieja ant uždusintų policijos automobilio bagažinėse beresnevičių, į komą pasiųstų ramanauskienių, penkių policininkų spardomo areštinėje niekuo dėto jurbarkiečio , kol jam negrįžtamai sužalojamas inkstas (http://www.musulaikas.com/?id=5&nid=2492), paryčiais vaikų akivaizdoje kratomų menininkų ir vargšių namuose gimdžiusių moteryčių.

Tuo metu Šiaulių policininkai toliau pardavinės narkotikus Šiauliuose, Kauno policininkai naudos privačias policijos spalvomis nudažytas mašinas ir privačius greičio matuoklius ir t.t.?

Dėl Seimo etikos - tie patys, kurie tyčiojasi iš Jūsų nustatydami Seimo narių padėjėjams su aukštesniuoju išsilavinimu algas, didesnes nei policijos patruliams su aukštuoju puola ir mane:

A.Salamakino vadovaujama Seimo Etikos komisija beveik vienbalsiai pasmerkė mane už policijos kritiką: už tai, kad rašiau, jog policijos vadovas S.Skvernelis ir pavaduotojas R.Požėla dangsto policininkus-sadistus ir pažeisdami Konstituciją trukdo mitingus. Praeitos kadencijos Seimo Etikos komisijos nariai socdemas A.Salamakinas, libcentristas V.Bogušis, konservatorė V.M.Čigriejienė, socdemas Jonas Juozapaitis, tvarkietis E.Klumbys, darbietis M.Zasčiurinskas ir tvarkietė O.Valiukevičiūtė pritarė liberalsąjūdininkės D.Teišerskytės ir konservatoriaus V.Bacevičiaus parengtai išvadai, kurioje jie smerkė mane net už teismų sprendimų ir prokurorų citatas, kuriose konstatuojami neteisėti policijos veiksmai.

Taigi, valdžioje daug politikų, kurie globoja policininkus-sadistus.

Beje, kai policijos vadai rašė skundą dėl manęs Seimui, tuomet Jurbarke eilinį kartą siautėjo policininkai-sadistai, kurie tol žvėriškai mušė nekaltą vyriškį, kol jam plyšo inkstas. Iš šios per TV parodytos ir laikraščiuose aprašytos istorijos minėti Seimo nariai ir ypač Salamakinas tiesiog išsityčiojo - http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/kriminalai/po-kosmaro-policijos-komisariate-vyras-mokosi-is-naujo-vaikscioti.htm - aiškindami, kad lrytas nėra informacijos šaltinis

Todėl, jausdami tokį didelį palaikymą, sadistai su uniformomis siautės dar drąsiau, o Seimo nariai Jums algų nedidins, nes užuot prispaudę Seimo narių daugumą dėl algų padidinimo, Jūs kažkodėl puolate mane ir mano žmoną.

Peržiūrėkite laidos "Farai" įrašus (atvyko kartu su patruliais į viešbutį ir viską filmavo) ir įsitikinsite, kaip Jūsų kolegos nuolat atsikalbinėjo nuo pareigos apsaugoti nusikaltimo įrankį - stiklinę ir atsisakinėjo sulaikyti ją metusius azerbaizdžaniečius.

Komentarų nėra: