2014-02-24

Ar nesukliudys nepartinei kandidatei į Prezidentes labai uoli TS-LKD parama jai?

Ar nesukliudys nepartinei kandidatei į Prezidentes labai uoli TS-LKD parama jai?
On Monday, February 24, 2014 4:28 PM, Arūnas Barbšys <arunas.barbsys@gmail.com> wrote:
Gerbiami bendrapartiečiai,
TS-LKD Taryba ir Prezidiumas yra nusprendęs LR Prezidento rinkimuose remti kandidatę į prezidentus Dalią Grybauskaitę. TS-LKD Taryba 2014 m. sausio 25 d. pareiškimu "Dėl Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų" "...kviečia visus partijos narius ir rėmėjus, visus Lietuvos piliečius paremti Dalią Grybauskaitę Prezidento rinkimuose". TS-LKD Prezidiumas 2014 02 20 d. priėmė nutarimą "DĖL PARAMOS DALIOS GRYBAUSKAITĖS PREZIDENTO RINKIMŲ KAMPANIJAI", kuriame sakoma:
  1. kandidatės į Lietuvos Respublikos Prezidentus Dalios Grybauskaitės rinkimų kampanijai suteikti visą būtiną organizacinę pagalbą (taip pat ir renkant parašus).
  2. Įpareigoti TS-LKD skyrių pirmininkus, regionų vadybininkus ir TS-LKD Prezidiumo bei Seimo narius- didžiųjų miestų ir regionų kuratorius- padėti užtikrinti reikiamą organizacinę pagalbą renkant parašus, mobilizuojant rinkimų stebėtojus ir kt.
TS-LKD nariai gauna buvusio partijos nario Naglio Puteikio SMS žinutes su kvietimu apsiimti rinkti parašus už kandidatą į Prezidentus N. Puteikį. TS-LKD pirmininkas Andrius Kubilius partijos narius ragina "griežtai atsisakyti ir nedalyvauti, nes tai bus veikla, nesuderinama su partijos patvirtinta pozicija remti D. Grybauskaitę". Tokia veikla pažeis partijos įstatus:
19. TS-LKD nario pareigos:
19.1. laikytis TS-LKD įstatų;
19.2. dalyvauti TS-LKD veikloje, stengtis įgyvendinti jos programą ir nutarimus;
19.3. vykdyti TS-LKD organų priimtus sprendimus ir nario įsipareigojimus;
Siunčiu prisegtus TS-LKD Tarybos ir Prezidiumo nutarimus.

Pagarbiai, Arūnas Barbšys
TS-LKD Klaipėdos sueigos pirmininkas

2 komentarai:

Naglis Puteikis rašė...

Ar nesukliudys nepartinei kandidatei labai uoli TS-LKD parama jai? - "suteikti visą organiz.pagalbą renkant parašus".: http://tiny.lt/ma6pmhn

Pisuoklis rašė...

Višta yra višta: pasikvepinti konservuotais pirdalais vietoj odekolono?! Na, žinote...