2014-02-18

Nors parašų užtenka, Klaipėdos liberalai penktus metus neleidžia rengti visuotinės apklausos.

Nors parašų užtenka, Klaipėdos liberalai penktus metus neleidžia rengti visuotinės apklausos.
Gal nuo Klaipėdos liberalų R.Šimašius užsikrėtė dvigubais standartais:viena ranka duoda į teismą, kita  - agituoja, kad referendumas vyktų.
Remigijau Šimašiau, panašiai elgiasi ir Tamstos kolegos bendrapartiečiai Klaipėdoje: kai surinkome būtiną savivaldybė tarybos narių parašų skaičių, kad galėtume vykdyti visuotinę visų klaipėdiečių apklausą ar galima deginti miesto centre NERŪŠIUOTAS šiukšles, gavome atsakymą, kad na ir kas kad surinkote ĮSTATYMO nustatytą parašų skaičių, bet nepatinka formuluotės. Todėl ta apklaus vilkinama daugiau nei penkerius metus. Tad gal prieš inicijuodami apklausas kitose savivaldybės, gal galėtumėt paprašyti bendrapartiečių, kad leistų vykdyti minėtą apklausą, juolab kad tą iniciatyvą yra savo parašais (su pasų/asmens tapatybės kortelių numeriais) parėmę 14 000 klaipėdiečių:
"Referendumų ar bent jau tiesioginių apklausų Lietuvoje turėtų būti daugiau. Manau, kad reikia elgtis taip, kaip daro šveicarai. Reikėtų referendumų ne tik nacionalinio, bet ir vietinio lygmens. Neišnaudotų demokratijos rezervų mes dar turim", - sakė R. Šimašius."

Komentarų nėra: