2014-02-14

Atsakymas tremtiniui - ar išėjimas iš TS-LKD turi „nemalonų kvapelį iš rytų šalelės“

Atsakymas tremtiniui - ar išėjimas iš TS-LKD turi „nemalonų kvapelį iš rytų šalelės"

N.P.: gerbiamas Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos valdybos pirmininke Edvardai Strončikai, norėčiau atsakyti į Jūsų pastabą: "Anksčiau ar vėliau yla išlenda iš maišo. Na o Vasario 16-osios išvakarėse tokie demaršai, manau, turi nemalonų kvapelį iš rytų šalelės, yra afganų ir su ne pakirptais sparnais.":

N.P.: kai mūsų partija tylėjimu rėmė tamarų tirmontienių (apsigynusių sovietinę miliciją ir istrebitelius šlovinančius mokslinius darbus) paskyrimus  į Konstitucinį Teismą, ar sklido tada koks nors „kvapelis iš rytų šalelės"? Kur buvo mūsų partija? Po to stebimės keistais Konstitucinio Teismo sprendimais.

O jei po privalomosios karinės tarnybos, kai antrakursis iš Istorijos fakulteto buvau paimtas ir prieš mano valią nusiųstas į Afganistaną kaip ir kiti kareiviai, grįžęs 1985 metais būčiau pradėjęs studijuoti Aukštojoje partinėje mokykloje, gal tas "nemalonus kvapelis iš rytų šalelės" būtų gaivesnis? O jei užbaigęs kursus Aukštojoje partinėje mokykloje būčiau joje likęs mokyti kitus studentus, gal tie "afganų pakirpti sparnai" būtų sugiję?

Komentarų nėra: