2015-01-10

Klaipėdiečių prašyčiau elektroniškai pasirašyti už komitetą "Puteikis plius" ir jo kandidatę į Klaipėdos meres N.Puteikienę.

Renkant parašus reikia, kad kuo daugiau būtų parašų per VRK elektroninį parėmimą, nes šie parašai jau nebetikrinami ir yra garantuoti, o ranka rašyti sudaro prielaidas atmesti, kad kuo mažiau rinkimų komisijos turėtų šansų prie mūsų kabinėtis.
Todėl prašykite tų, kurie naudojasi el.bankininkyste, kad komitetą "Puteikis plius" ir jo iškeltą kandidatę į Klaipėdos meres N.Puteikienę paremtų per VRK tinklalapį:
http://www.vrk.lt/ kairėje pusėje bus langelis "parėmimas el.būdu".
Jį paspaudus atsiras: https://aikis.vrk.lt, spauskite ir pasirinkite atsiradusią Jūsų banko nuorodą.
Kai suvedę savo kodus prisijungsite prie Jūsų el.bankininkystės atsidarys langas, kuriame iš
visų nuorodų raskite "elektroniniai valdžios vartai", spauskite ir įeisite į savo rinkimų apylinkę, atidarys įregistruotus sąrašus - ten ir paremkite.
Neužmirškite atlikti paskutinio veiksmo: paspaudus"paremti", reikia neuždaryti puslapio, o nueiti dar kartą žemyn ir paspausti "patvirtinti parėmimą". Gal galite šią žinutę išplatinti Jūsų pažįstamiems? Naglis Puteikis

P.S.: gal dar galėtumėt paremti ir pinigais, pvz. iki 12 eurų imtinai - tokiu atveju nereikia deklaruoti turto ir pajamų:

Bankas DNB sąskaita:
LT984010042300474092

Gavėjas: jei iš kitų bankų, tai:
Rinkimų komitetas PUTEIKIS PLIUS Klaipėdoje
Jei iš banko DNB, tai gavėjas:
Adomas Andriejus Usenavičius
Mokėjimo paskirtis: maža auka rinkimams


Kandidatė į meres N.Puteikienė ir jos programa: 

Rinkėjų komiteto  "Puteikis plius" rinkimų į Klaipėdos miesto tarybą kandidatai ir jų programa:

Komentarų nėra: