2015-01-13

Kauniečių prašyčiau elektroniškai pasirašyti už komitetą "Kaunas plius Puteikis" ir už jo kandidatą į Kauno merus E.Dzežulskį-Duonį.

Kas iš kauniečių naudojatės el.bankininkyste, ar kitais el.būdais, prašyčiau elektroniškai pasirašyti už komitetą "Kaunas plius Puteikis" ir už jo kandidatą į Kauno merus E.Dzežulskį-Duonį per VRK tinklalapį:
http://www.vrk.lt/ kairėje pusėje bus langelis "parėmimas el.būdu".
Jį paspaudus atsiras: https://aikis.vrk.lt, spauskite ir pasirinkite atsiradusią Jūsų banko nuorodą.
Kai suvedę savo kodus prisijungsite prie Jūsų el.bankininkystės atsidarys langas, kuriame iš
visų nuorodų raskite "elektroniniai valdžios vartai", spauskite ir įeisite į savo rinkimų apylinkę, atidarys įregistruotus sąrašus - ten ir paremkite.
Neužmirškite atlikti paskutinio veiksmo: paspaudus"paremti", reikia neuždaryti puslapio, o nueiti dar kartą žemyn ir paspausti "patvirtinti parėmimą". Gal galite šią žinutę išplatinti Jūsų pažįstamiems? Naglis Puteikis

P.S.: gal dar galėtumėt paremti ir pinigais, pvz. iki 12 eurų imtinai - tokiu atveju nereikia deklaruoti turto ir pajamų:

Banko DNB sąskaita:
LT904010051002248109

Gavėjas: jei iš kitų bankų, tai:
Rinkimų komitetui KAUNAS PLIUS PUTEIKIS
Jei iš banko DNB, tai gavėjas:
Rūta Zabielienė
Mokėjimo paskirtis:
maža auka rinkimams


Kandidatas į merus E.Dzežulskis-Duonys ir jo programa: 
http://www.2013.vrk.lt/rinkimai/440_lt/Kandidatai/Kandidatas83857/Kandidato83857Anketa.html

Rinkėjų komiteto "Kaunas plius Puteikis" rinkimų į Kauno miesto tarybą kandidatai ir jų programa:
http://www.2013.vrk.lt/rinkimai/440_lt/Apygardos/Apygarda7775PartijuKandidatai/Apygarda7775Partijos5987Kandidatai.html

Visuomeninio rinkėjų komiteto "Kaunas plius Puteikis" skrajutė "Keiskime sistemą kartu".

1 komentaras:

Unknown rašė...

PAREMKIME VISUOMENINĮ KOMITETĄ ,,KAUNAS PLIUS PUTEIKIS“
Gerbiamieji,
Prašome Jūsų visų, Kauno miesto gyventojų, registruotų Kaune, savo balsais paremti mūsų visuomeninį komitetą ,,Kaunas Plius Puteikis“ einanti į savivaldos rinkimus Kaune. Tai vienintelė organizacija Kaune, kuri neprašo pinigų iš turčių, monopolistų ir oligarchų. Mūsų nuotraukos nekabos ant kiekvienos vitrinos ir didelio reklaminio stendo Kaune, nes tai brangiai kainuoja ir tie kurie taip reklamuojasi turi atidirbti dosniems turtingiems rėmėjams ir monopolistinėms organizacijoms. Tai reiškia , kad jie niekada netarnavo ir netarnaus Kaunui ir kauniečiams, nes jiems reikalingi tik Jūsų balsai , bet ne Jus. Jus jiems esate tik tramplinas į vis didėjančias milijardines pajamas ir atitinkamai didėjanti Mūsų visų skurdą , nes milijoniniai turtai jiems jau tapo kasdienybė. Nedarykime lemiamos klaidos remdami ant kiekvieno didžiulio stendo besireklamuojanti niekšą parsidavusi oligarchams už pinigus, kaip laisvo elgesio mergelė praradusi savigarbą.
Todėl verta ir apsimoka remti Mūsų komitetą ,,Kaunas Plius Puteikis“, nes mes esame laisvi eiliniai kauniečiai ir jokiems turtingiems niekšams neįsipareigojame. Mes negauname iš Jų pinigų ir net neprašome, kadangi esame tokie patys kaip Jūs , Gerbiami Kauniečiai. Jūsų problemos ir nelaimės pamintos LR Konstitucinės žmogaus teisės, sunaikintas teisingumas Lietuvos Valstybėje, tai Mūsų problemos ir nelaimės.