2015-01-16

Užregistruotas jau 16-as kandidatas į Kauno mero postą – Eligijus Dzežulskis-Duonys

„...Kartu turime pakeisti sistemą, kuri skaldo visuomenę ir veda į susinaikinimą. Esu pasiryžęs veikti labai ryžtingai. Mūsų tikslas – reali, iš apačios vykdoma ir visus piliečius įtraukianti savivalda. Savivalda, kuri prasideda nuo apylinkės ir eina iki seniūnijos, nuo seniūnijos iki savivaldybės. Visuomeniniai rinkimų komitetai – tai nauja galimybė kurti tokią Lietuvą, apie kurią svajojome prieš 25 metus", – mano kandidatas į merus E.Dzežulskis-Duonys.
Jis susitikime su kauniečiais žadėjo iš Europos fondų lėšų gyvenimo kokybei gerinti statyti municipalinius būstus jaunoms šeimoms ir specialistams, daugiaaukštes antžemines arba požemines automobilių stovėjimo aikšteles tarp daugiabučių namų, tinkamai apšviesti gatves ir aikštes, atnaujinti nerenovuotas gydymo įstaigas, mokyklas ir policijos komisariatus. 
Visuomeniniai rinkimų komitetai – tai nauja galimybė kurti tokią Lietuvą, apie kurią svajojome prieš 25 metus." – mano kandidatas į merus E.Dzežulskis-Duonys.
Jo ir komiteto programoje taip pat gausu pažadų mažinti šildymo, buitinių atliekų tvarkymo kainas, atsisakant monopolijų. Taip pat kalbama apie seniūnijų savarankiškumo stiprinimą,  visišką mikroautobusų integraciją į viešojo transporto sistemą, pensininkų atleidimą nuo mokesčio už viešąjį transportą..."
--
Naglis Puteikis
www.puteikis.lt; tel. 8-652-76250
www.facebook.com/puteikis

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kodėl pensininkų atleidimą nuo mokesčio už viešąjį transportą? O kodėl ne gausių šeimų vaikus?
Geriau stiprinkime tuos, kurie ateina, o ne tuos, kurie nueina?

Anonimiškas rašė...

Jeigu planuojate keisti sistemą, tai kodėl(kaip visi iki šiol buvę) pataikaujate pensininkams?