2018-12-11

Visais atvejais balsuoju už mokytojus - Lietuvos centro partija remia viso viešojo sektoriaus reikalavimus didinti algas ir pensijas iki kaimyninių šalių vidurkio.

Šiandien lenkų rinkimų akcijos ir Tvarkos ir teisingumo frakcijos nariai neparėmė pasiūlymo J. Džiugelio rezoliucijos, kuria siūloma rasti lėšų mokytojų algų didinimui, svarstymą perkelti prieš biudžeto priėmimą. Penki vienmandatėse kaimiškose apygardose praeitą savaitę prieš mokytojų reikalavimus balsavę liberalai šį kartą parėmė mokytojus, o nebalsavimu juos taip pat parėmė du valstiečiai - Rima Baškienė ir Valius Ąžuolas. Tai mokytojų laiško rezultatai. Bet tokių balsų neužteko, kad J. Džiugelio rezoliucija būtų svarstoma iki biudžeto. Kiti balsavimai dėl procedūrinių klausimų, susijusių su mokytojų algomis, rodo, kad  visi aukščiau išvardinti Seimo nariai, greičiausiai balsuos už biudžetą, kuriame nėra atsižvelgta į mokytojų prašymą 20 % padidinti algas mokytojams - tokių susidarys 82-85. Paklaida - tai tie svyruojantys liberalai, kuriems mokytojai parašė laiškus. Todėl mokytojams jau dabar reikėtų rašyti prašymą prezidentei, kad vetuotų biudžetą.
P. S.: aš visais atvejais balsuoju už mokytojus ir visa mano vadovaujama Lietuvos centro partija visais būdais būdais remia jų ir viso viešojo sektoriaus, bei pensininkų reikalavimus didinti algas, pensijas ir neįgalumo, bei kitas analogiškas išmokas iki kaimyninių šalių vidurkių.
#palaikaumokytojus
#centropartija

Komentarų nėra: