2012-03-21

Teisingumo klausimas svarbesnis, nei ekonominės problemos

Nuotraukoje – 2012 03 17 d. mitingas „Už teisingumą" prie Seimo.

Gailius su Giržadu bandė gaudyti ir sodinti mokesčių nemokėtojus ir kontrabandininkus, skirtingai nei milžiniška masė jų kolegų kitose jėgos struktūrose. Sodinti sukčius, kurie skurdina biudžetą, yra ne tik teisingumo įprasto žodžio reikšme atkūrimas. Tai yra ir socialinio teisingumo įvedinėjimas, ko LABAI yra pasiilgę žmonės. Ir štai už tas sėkmingas pastangas Gailių su Giržadu nuima. Nuima ne Konstitucijoje numatyta valdžia, o šešėlinė: spec.tarnybų, prezidentūros patarėjų ir buv.gen.prokuroro A.Nevėros įvardintos "teisininkų bendruomenės" triumviratas. Ši šešėline valdžia tyčia dezinformuoja visuomenę, šantažuoja politikus-kyšininkus, manipuliuoja poligrafu ne pagal įstatymą, naudoja leidimus dirbti su slapta informacija tam, kad galėtų lemti teisėjų, prokurorų, teisėsaugininkų karjeras. Štai tokiais būdais nekonstituciniais būdais tas triumviratas- šešėlinis pseudoelitas ir perėmė valstybės valdymą, nes silpnas, iš dalies susikorumpavęs, iš dalies bevalis Seimas iki šiol nesipriešino.

Tik dabar pradeda rastis parlamentinė kontrolė, partijos pradeda rodyti valią sugrąžinti valdžią žmonėms.

Ar pasiseks, ar užteks jėgų ir pasiryžimo Seimo nariams atkurti Konstitucijoje numatytą krašto valdymą?

Ar užteks drąsos Seimo nariams sustabdyti slaptų pažymų virtuozus-poligrafus?

Todėl Seimui reikia padėti mitingais ir streikais sugrąžinti valdžią piliečiams ir jų išrinktiems atstovams.

 

Post scriptum: V.Landsbergis ir L.Kernagis , abu meno srities žmonės neturėję didelės administracinio darbo patirties, 21 metų skirtumu patekę į kritines lemtingas situacijas greitai, ryžtingai ir drąsiai priėmė sprendimus visuomenės labui.

Ar drąsiai sakoma tiesa, dori poelgiai ir ryžtingi veiksmai visuomenės naudai verti pašaipos, ar palaikymo?

Todėl raginu politikus, žiniasklaidininkus, apžvalgininkus, visus kitus žmones nusikratyti baimės ir pereiti į taikaus sukilimo už teisingumą pusę.


1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

http://www.youtube.com/watch?v=5kTrzg9kmBE&feature=g-all-u&context=G2c00682FAAAAAAAAKAA

O dabar įrodykite man,kad visuomenė turi palaikyti išeivius iš LKPB Gailių ir Giržadą? Bandžiau filosofuoti,kad galbūt Gestape ir NKVD gal ir ne vien budeliai dirbo,bet kažkaip neišeina...