2009-03-23

Klaipėdoje visi apsimeta, kad nemato prasidėjusio Danės krantinių užgrobimo

Oligarchai ragina veržtis diržus, o patys grobia valdišką turtą

N.P.: žemiau pateikiamą informaciją Klaipėdoje stengiamasi nutylėti.

Kaip ir informaciją, kad dar nepasibaigus Danės kratinių koncesijos konkursui jį jau laimėjo mero R.Taraškevičiaus verslo partneris UAB „Eika" savininkas Robertas Dargis.

Koncesija Lietuvoje – visos išlaidos – mokesčių mokėtojams, visas pelnas – nemokamai savivaldybės/valstybės turtu besinaudojantiems oligarchams (šiuo atveju 25 metus nemokamai bandys naudotis Danes krantinėmis minėtos bendrovės kartu su AB „Achema" valdoma AB „Klaipėdos laivų remontas").
Teismas šį sprendimą priėmė iškart po to, kai AB „Klaipėdos laivų remontas" užsiregistravo kaip vienintelis šių krantinių koncesijos neva konkurso dalyvis. Neva konkurso, nes sąlygos surašytos tik šiai vienai bendrovei.

Danės krantinė išliko Klaipėdos savivaldybei

2009.03.14 23:00

Vasario mėn. Klaipėdos apygardos teisme atnaujinta byla dėl Danės krantinių perdavimo privačiai bendrovei truko neilgai.

Bendrovė „Klaipėdos laivų remontas" ieškinį atsiėmė, o dalies Danės upės ir Pilies uosto krantinių savininke išliko savivaldybė.

Primename, jog bylinėjimasis prasidėjo prieš kelerius metus, kai privati bendrovė pareiškė pretenzijas į dalį krantinių ir siekė panaikinti krantinių registraciją savivaldybės vardu.

„Klaipėdos laivų remontas" yra vienintelė kandidatė tapti rekonstruotų krantinių Klaipėdoje operatore.

Plačiau apie tai žiūrėkite LNK vakaro žiniose: http://www.balsas.lt/video/243153

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Pone Puteiki, kodėl jūs apsimetate, kad per Klaipėdą tekanti upė vadinasi "Dania"?

DANGE
DANGE
DANGE