2008-02-20

DEL TEISMO: aciu alternatyvininkams, visuomenininkams, bendrazygiams, kolegoms ir kt. pagalbininkams

Sita byla laimejau ne as, o Jus

Aciu visiems. Sita byla laimejau ne as, o Jus, alternatyvininkai ir visuomenininkai, nes jei ne Jusu aktyvi paminklosaugine veikla/akcijos, tai manau, kad teismas nebutu taip ryztingai stojes paveldo pusen.
Dekoju bendrazygiams, kolegoms ir kt. pagalbininkams, visiems, kurie uzstojote paminklu apsauga, visiems, kurie palaikete mane visais imanomais budais, nes be jusu paramos, palaikymo ir supratimo nebuciau pasiekes sio nors ir tarpinio, bet vis tiek labai svarbaus paveldo issaugojimui rezultato.
Ir dar - kaip amerikonisku filmu subtitru pabaigoje rasoma - ypatinga padeka - Rasai ir kalinauskaitininkams bei Dainiui ir elertininkams.

Naglis

P.S.: keletas zmoniu, kurie slapcia nuo savo darbdaviu tiesiogiai ir neteisiogiai padejo paminklosaugai ir man sioje byloje, jau yra neteke darbo, nes buvo itarti, keletas tebera itariami ir yra persekiojami, dalis zmoniu uz savo aktyvia paminklosaugine veikla yra spaudziami visais imanomais ir neimanomais budais.
Kazkokia fantasmagorija/burbonu restauracija - grizo breznevo, jei ne blogiau laikai. Nors kai paziuri kas uzsedo svarbiausius paminklosaugos ir ne tik postus, kai paskaitai apie Siauliu amfiteatro grobima ir projekta "Leo", tai stebetis atkritimu i sovietmecio tradicijas gal ir nereiketu: sie parazitiniai pelnagaudziu reiskiniai apniko visas Lietuvos gyvenimo sritis.
Apie minetus persekiojamus asmenis ir ju pagalba paminklosaugai sioje byloje parasysiu veliau, kai tiems zmonems valdzia nebegales pakenkti. Tokia diena visu musu bendromis pastangomis anksciau ar veliau tikrai ateis.
O barbarai-pelnagaudziai tegu neturi iliuziju: visus ju "darbus" moksliskai kaip fenomena isanalizave ir apipavidaline iamzinsime ir apdainuosime PVA - Paminklosaugos Vandalu Analuose- tinklapiuose/knygose su dokumentu kopijomis, nuotraukomis, audio ir video - gales prie savo antikvariniu zidiniu vakarais pasivartyti, pasiskaityti, savo vaikams ir anukams savo "nemirtingais zygdarbiais pasigirti".


N.

Komentarų nėra: