2008-05-27

Klaipėdos merą pradėjo kritikuoti B.Lubio laikraštis ir saviškiai iš LiCS

Svylančių uodegų savininkai mėgsta užpakalius šaldančius granitinius kubinius suolus

Nuotraukoje  - Edmundas Klimas.
Jau rašiau, kad dienraštis „Lietuvos žinios", Delfi.lt ir Alfa.lt rašė apie Klaipėdos liberalcentristų pusvelčiui „dalinamą" saviškiams partiečiams visiems miestiečiams priklausantį turtą („Visagaliai architektai: pramanai ar tikrovė?": lzinios.lt; delfi.lt, alfa.lt). 

Trys pastebėjimai: 

1. Klaipėdos merą pirmą kartą ėmėsi kritikuoti B.Lubio verslo imperijai priklausantis laikraštis. 

2. Klaipėdos merą pirmą kartą viešai ir atvirai kritikuoja jo skyriaus narys.

Jų partijoje – tai negirdėta, nematyta. Šiame straipsnyje tai daro Edmundas Klimas. Pats E.Klimas,beje, prieš porą metų  yra gavęs smarkai lupti nuo žurnalistų (Martynas Vainorius: „Valdančiųjų sėkmės istorijoms galo nematyti". Tas pats E.Klimas savivaldybių tarybų rinkimuose'2007 iš 23 šoktelėjo į 18 vietą Klaipėdos m. LiCS sąraše. 

3. Mįslinga R.Taraškevičiaus mintis: „Manau, kad jis labiausiai ir drumsčia vandenį, - LŽ sakė R.Taraškevičius. - Nuolatiniais kaltinimais, spaudimu jis nori sukurti tokią atmosferą, kad aš neapsikentęs viską mesčiau ir palikčiau mero kėdę. Jis ir dar kai kurie politikai pageidautų, kad dalyvaučiau Seimo rinkimuose ir išvažiuočiau į Vilnių. Manau, kad N.Puteikis jau mato save mero kėdėje, todėl jam esu nepageidaujamas. Nors per tarybos posėdžius kartais tenka iš visų jėgų stengtis nepasiduoti provokacijoms, kol kas šio darbo tikrai neketinu palikti ir į Seimą nevažiuosiu."

 

Šioje citatoje mįslingiausia dalis – „kol kas šio darbo tikrai neketinu palikti".

Ką reiškia „kol kas"? Gal saviškius gąsdina – Jūs tik pagalvokite, kas bus, jei išeis į Seimą?

O tai kas jau čia tokio baisaus bus?

Na nebent baisu bus kai kuriems nesąžiningiems statybininkams, kurie pelnosi iš absurdiškų valdininkėlių sprendimų, kurie labai mėgsta užpakalius šaldančius  granitinius kubus - suolus.

Arba baisu tiems, kurie iš pradžių Deivido Jackos kontroliuojamiems uabams išnuomoja savivaldybei nepriklausantį tualetą, o po to daro viską, kad jis pavirstų keliaaukščiu restoranu, o šalia pastato dar keturis valdiškus tulikus, kurių vienas kainavo pusę milijono litų?

Gal tokius suolus-„šaldiklius" reikėtų rekomenduoti tiems, kurių uodegos svyla, o tuos „keturis viename" tualetus - -tiems, kurių nervai ir viduriai nebelaiko?
 

O gal bus daugiau tvarkos ir mažiau investicijų  - gatvių į pelkes ir į privačius daržus?

 

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

This topic have a tendency to become boring but with your creativeness its great.