2013-09-22

790 milijonų Lt investuota į Bendrąjį pagalbos centrą, o jis be sim kortelių , pasirodo, neveikia

N.P.: kas ir kiek pasipelnė tokiame konkurse? Reikia Bendrojo pagalbos centro vadovus ne tik atleidinėti iš darbo, bet ir teisti už aplaidumą, dėl kurio sadistai sudegino išprievartautą merginą. Kai išgirdau, ką šiandieną šneka per radiją apie pernelyg brangią aparatūrą norint nustatinėti skambinančio buvimo vietą tas Bendrojo pagalbos centro direktorius, tai nuo jo abejingumo žuvusios nelaimei net plaukai šiaušiasi - jis tik apie pinigus ir tešneka. Na kaip tokius bejausmius atsikalbinėtojus paskiria į tokias atsakingas pareigas ir kas jį paskyrė???:
Ministro teigimu, „asmenys, kurie atsakingi už 200 mln. eurų įsisavinimą, yra atsakingi ir už tai, kad būtų pasiektas rezultatas". „Su šitom institucijom – 112, su „Bite", „Omniteliu" ir „Tele2" buvo per daug sugaišta laiko. Vietoj to, kad būtų užtikrinta ši funkcija ir tokių dalykų nebūtų, buvo neįvykdyta", - LRT televizijos naujienų tarnybai komentavo D. Barakauskas. Primename, kad šeštadienio rytą Panevėžio rajone, Keravos kaime, miške, rastas sudegintas automobilis „VW Passat". Jo bagažinėje rastas merginos lavonas. http://www.balsas.lt/naujiena/753968/ministras-atsakingi-vadovai-turetu-trauktis-is-postu
N.P.: atleisti ir teisti taip pat reikia ir teisingumo ministerijos valdininkus, kurie atsakingi už tai, kad dešimtys milijonų litų išmesta įrenginėjant mobilaus ryšio blokavimą kalėjimuose, bet juose sėdintys kaliniai toliau mulkina ir apvaginėja senukus, netrukdomai skambindami mobiliaisiais telefonais.

Komentarų nėra: