2013-09-29

LT pseudoelitas neturi atjautos -joks valdžios ir Bitės ar Omnitelio atstovas nedalyvavo sudegintos mergaitės laidotuvėse:

Buvau įsitikinęs, kad Dembavoje sužvėrėjusių sadistų sudegintos moksleivės Evelinos Dobrovolskytės laidotuvėse pamatysiu, kaip jos artimųjų atsiprašo Bendrojo pagalbos centro, Radijo ryšių tarnybos, UAB "Bitė", "Omnitel", VRM vadovai, taip pat tie, kurie programavo Bitei ir Omniteliui tokias sistemas, kurios spec.tarnyboms perduoda skambinančio 112 be sim buvimo vietą, o gelbėjimo tarnyboms - neperduoda, nors įstatymas tokią pareigą mob.ryšio operatoriams jau senai nustatęs be jokių išlygų. Dar tikėjausi pamatyti tuos politikus, kurie privalėjo kontroliuoti minėtą įstatymą ir tuos politikus ir valdinunkys, kurie turėjo gelbėjimo sraigtasparnius išdėstyti tolygiai Lietuvos teritorijoje ir organizuoti jų įgulų budėjimą taip, kad nelaimės ištiktą žmogų būtų galima pasiekti per 10 min.
Deja, mačiau tik Seimo narį P.Urbšį. Vadinasi, LT pseudoelitas neturi tokių jausmų, kaip sąžinė, garbė, atsakomubė, užuojauta, atgaila, atsiprašymas. Šiuos jausmus, jei kada nors jie ir buvo, seniai suėdė vagiamų ES milijonų otkatai.
Sadistų sudegintos mergaitės kančios šaukiasi teisingumo: turi būti teisiami ne tik tiesioginiai žudikai, bet ir tie, kurie gavę milijonus ir algas už tai, kad būtų visais atvejais nustatyta buvimo vieta ir atsiųstas sraigtasparnis, to nepadarė.
P.S.: kuo smarkiau Seimo Teisės ir teisėtvarkos komitetas su jo pirmininku P.Sabatausku, Bitė, Omnitelis, VRM ministras, policijos gen.komisaras ir gen.prokuroras slepia tikrai jokios valstybės paslapties neturinčias Evelinos Dobrovolskytės žūties aplinkybes, tuo smarkiau stiprėja nuojauta, kad jie visi nori nuo visuomenės nuslėpti kažką labai svarbaus: o gal deginama mergina skambino telefonu, kuriame sim kortelė vis dėlto buvo įdėta, pvz.Bitės Labas ir gal ji jungėsi per Omnitelio bokštą?
Ką slepia atvirumo ir skaidrumo bei visuomenės bijanti valdžia?
http://m.lrytas.lt/lietuvos-diena/nelaimes/panevezys-atsisveikino-su-lietuva-sukretusios-tragedijos-auka.htm?p=1
http://m.15min.lt/id/aktualu/lietuva/visa-lietuva-sukretusios-tragedijos-kankine-evelina-sekmadieni-bus-palaidota-silaiciu-kapinese-56-372919

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Dieve saugok Lietuvą nuo sadistų- maniakų prievartaujančių ir žudančių merginas, bet dar labiau saugok nuo tokių politikų kaip Gražulis ar tamsta.

Laurynas rašė...

Visiškai pritariu Anonimui. Turbūt nėra nieko amoralesnio, nei bandyti kaupi psiaudo politinį kapitalą iš kitų žmonių tragedijos... Tačiau, kai tai daro puteikis, kažkodėl nestebina, tiesiog apima svetimos gėdos jausmas.

Anonimiškas rašė...

Žiauru nėra apie ka kalbėti. Paprastėm žmonėm taip nutinka. Užuojauta mergaitės artimiesiems. Bet jei kokiam politikui taip atasitiktu,kaip tai mergaitei, neduok dieve,ar vaikas,ar šeip gyminaičiui kasnors, tai butu viskas staigiai išsiaiškinta,ir bausmes pagriežtintu,ir atsakomybe tiems kurie nesirupino iki šiol. baisu kas toliau musu laukia jei dabar tu bausmiu nebijo.Ir pagalbos negali prisišaukti.Tai va musu seimas dirba.