2013-09-13

Politikų prichvatizuoti antstoliai, pvz.vaicekauskienės, mėgsta žiaurybes

Jei politikai nebūtų prichvatizavę antstolių (Lietuvoje jie visi privatūs, ES yra kitaip), tai ji būtų likę valstybės pareigūnais, todėl tokių nesąmonių nebūtų pridariusi. Dabar aišku, kodėl tokią ribų neturinčią teisėsaugininkai pasirinko Garliavos šturmui. Padorus antstolis, arba antstolis-valstybės pareigūnas būtų vaiką ėmęs taikiai, o tokios vaicekauskienės, matosi, kad mėgsta žiaurumus:
"Siekdama išieškoti 8,5 mln. litų, antstolė iš viso nuskaitė per 31 mln. litų. Tik kitos dienos popietę antstolė pradėjo grąžinti per daug nuskaičiuotas lėšas. Dėl šių antstolės veiksmų sutriko ne tik savivaldybės veikla, bet ir socialinės paramos skyrimas labiausiai pažeidžiamiems žmonėms. Anot savivaldybės, antstolė S. Vaicekauskienė, tik kitą dieną po pietų ėmusi taisyti savo klaidas ir pradėjusi grąžinti pinigus bei naikinti sąskaitų areštus, tokiais savo veiksmais patvirtino, kad viršijo savo įgaliojimus. Turint omenyje šias aplinkybes, ji drįso pasiimti visą sumą, net 342 tūkst. litų, už tokių vykdymo veiksmų atlikimą."
N.P.: kad išvengtume Garliavos šturmo žiaurybių ir panašių brutalumų, kuriuos taikydama perteklinius veiksmus pademonstravo antstolė Sonata Vaicekauskienė su Kauno m. savivaldybės sąskaitomis, reikia juos vėl padaryti valstybės pareigūnais.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/virs-visas-kauno-saskaitas-arestavusios-antstoles-galvos-telkiasi-debesys.d?id=62307825

Komentarų nėra: