2010-06-01

Dėkoju visiems, palaikiusiems mane sąrašo lyderio rinkimuose

Uostamiesčio konservatorius į rinkimus ves N.Puteikis

Delfi.lt ELTA 2010 gegužės mėn. 31 d. 09:43

Sekmadienį Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Klaipėdos miesto skyriaus visuotinis narių susirinkimas slaptu balsavimu išsirinko partijos savivaldos rinkimų sąrašo lyderį - juo tapo šio skyriaus pirmininkas Naglis Puteikis.

Pasak ve.lt, iš 226 slapto balsavimo dalyvių N. Puteikį parėmė 197, o jo konkurentą - choro "Aukuras" vadovą Alfonsą Vildžiūną - 17, dar 11 biuletenių buvo sugadinti.

Trečiasis kandidatas - TS-LKD frakcijos Klaipėdos mieste seniūnas Marius Usonis savo kandidatūrą atsiėmė po to, kai skyriaus susirinkimas 202 balsais prieš 39 nusprendė rinkti lyderį ne atviruose rinkimuose mieste, o skyriaus susirinkime.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kaip "Bulvaras" ir prognozavo, Klaipėdos konservatorių rinkiminio sąrašo lyderio klaipėdiečiai nerinks. Tai už juos jau padarė partijos skyrius, sekmadienį į priekį išstūmęs Naglį Puteikį. Tik, ko bloga, - prieš jo paties valią, nes vos prieš kelias dienas N. Puteikis karštai gynė idėją rengti viešus sąrašo lyderio rinkimus ir sakė, kad "dėl nusivylimo politikais ir partijomis reikia eiti į žmones..." Bet į žmones jie neišėjo. Susirinko "politbiuras" ir nutarė, kad nebus čia jokios demokratijos! Tad ir belieka dabar spėlioti, ar "nedemokratiškai" išrinktam lyderiui buvo prigrasinta tylėti ir nesipriešinti tokiai neteisybei, ar jam tiesiog taip patogiau, nes dabar galės visiems pasakoti: "Aš tai už demokratija, bet taip partija nusprendė..."

Anonimiškas rašė...

"Bulvaro " prognozes visai neidomios. Mes dziaugiames,kad miestas turi Nagli Puteiki.