2013-10-30

Generaliniam prokurorui 10 Lt vertės nepagydomai sergančio po 8 chemoterapijų žmogaus klaida yra svarbesnė, nei sudeginta mergaitė.

Generaliniam prokurorui 10 Lt vertės nepagydomai sergančio po 8 chemoterapijų žmogaus klaida yra svarbesnė, nei sudeginta mergaitė.
Ar prokuratūra neturi rimtesnių darbų, pvz. ar apklausė nors vieną pareigūną, kuris dėjo parašus, kad skambinančio tel.nr.112 buvimo vieta rodoma iškart ir be jokių išlygų su, ar be sim kortelės? Ne. Ar apklausė nors vieną pareigūną, kuris už tai atsakingas, kodėl iki šiol nevykdomas šis įstatymo reikalavimas, nors praėjo jau pusantro mėn.nuo mergaitės sudeginimo? Ar apklausė Bitės ir Omnitelio vadovus, kodėl jie ir toliau nevykdo šio įstatymo reikalavimų?: šiandien buvau Panevėžio Bendrojo pagalbos centro patalpose ir skambinau 112 iš visų trijų operatorių -niekas jokios buvimo vietos nerodo, nes kompiuteriuose nėra įdiegtų programų. Įdomiausia, kad šalia esančiame kabinete, kur įsikūrusi Greitosios pagalbos dispečerinė, kai skambinau 033 iš Tele2 , mano buvimo vietą parodė iškart (Bitės ir Omnitelio ir čia nerodė).
Generaliniam prokurorui 10 Lt vertės nepagydomai sergančio po 8 chemoterapijų žmogaus klaida yra svarbesnė, nei sudeginta mergaitė. O gal jam kas iš politinių aukštybių davė nurodymą slėpti 112 sistemos grobstytojus, o vietoj jų persekioti mirtinai sergantį Kovo 11 signatarą?

Gal Prezidentė galėtų paskambinti prokuratūros menkystoms ir paprašyti užsiimti rimtais darbais įskaitant 112 sistemos vagimis ir kyšininkais, kad kitą kartą galima būtų padėti į nelaimę papuolusiam žmogui? Juk kadaise Prezidentė rado laiko skambinti FNTT vadovui V.Gailiui, tiesa tąsy D.Grybauskaitė darė blogą darbą - neteisėtai, antikonstituciškai reikalavo atleist ne jos, o Vyriausybės skirtą ir saugumiečių apšmeižtą pareigūną - V.Gailiaus pavaduotoją V.Giržadą. Gaila, kad Prezidentė neranda jėgų atsiprašyti jos nurodymu neteisėtai atleistų buv.FNTT vadovų V.Gailaus ir V.Giržado. Bet D.Grybauskaitė galėtų dabar iš dalies pataisyti klaidą paprašydama, kad jos paskirtas generalinis prokuroras nustotų užsiiminėti smulkmenomis, o vietoj to tirtų stambius korupcinius nusikaltėltimus, ypač tuos, kurie tieiogiai ir netiesiogiai įtakoja žmonių žūtis, kaip kad moksleivės Evelinos sudeginimas Dembavoje.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/seimo-pirmininke-atsisako-prasyti-atimti-a-patacko-nelieciamybe.d?id=63168402
http://www.alfa.lt/straipsnis/15161346/Kubilius.apie.Grauzinienes.laikysena.del.Patacko..matyt..pagrindine.priezastis..kad.guli.kreipimasis.del.Uspaskicho=2013-10-30_11-25/
http://m.15min.lt/id/aktualu/lietuva/seimo-pirmininke-loreta-grauziniene-nesiulys-naikinti-apsivogusio-algirdo-patacko-nelieciamybes-56-381150?cf=df

Komentarų nėra: