2013-10-06

Kodėl piktinuosi slaptais valdžios ir mob.ryšio operatorių posėdžiais dėl tel.112?

N.P.: dėl "Koks skirtumas su kortele ar be, esmės tai nekeičia. O, Puteiki, pats būdamas seimo nariu garsiai šaukiate bet nieko nedarote.": 

N.P.: šaukiu, nes valdžia negirdi. valdžia - tie kas valdo daugumą Seime ir valdo Vyriausybę, nes tik jie gali paskirti, atleisti, pradėti tyrimą ir t.t.

Šaukiu, nes gl išgirs?: nepatinka, kad vietoj tyrimų bei to, kad vietoj susikompromitavusių, neveikimu pražudžiusių vadovų, kurie gavo DAUGIAU NEI REIKIA PINIGŲ skambinančio 112 buvimo vietai nustatyti, vyksta tik slapti posėdžiai kartu su ryšio operatoriais, kurie taip pat kalti, bei informacijos nuo visuomenės slėpimas. 

Todėl kreipiausi į gen.prokuratūrą, kad iškeltų baudž.bylas visiems, kas iššvaistė tuos 80 mln.Lt, bet neužtikrino vietos besąlygiško nustatymo, kaip kad reikalauja įstatymas. Taip pat kreipiausi į Seimo pirmininką bei Seimo Etikos ir procedūrų komisiją dėl J.Sabatausko įvykdyto Seimo statuto, kuris patvirtintas įstatymu, pažeidimo neįleidžiant į Teisės ir teisėtvarkos komiteto posėdį, kuriame buvo slaptai svarstomas šis klausimas KARTU SU GALIMAI KALTAIS RYŠIO OPERATORIAIS, dviejų Seimo narių. Ką jei ten slapto svarstė? Tarėsi su Bite ir Omniteliu, kaip išsukti juos nuo atsakomybės?

Jei būčiau VRM ministro vietoje, jau būčiau privertęs atsistatydinti jam pavaldų BPC vadovą, o premjero vietoje jau būčiau atstatydinęs jam pavaldų RRT vadovą ir abu perdavęs prokuratūrai.

Komentarų nėra: