2013-10-15

Jaunieji konservatoriai - A.Bužinskas vėl grįžo prie patyčių, šį kartą puola A.Patacką


Žr. Adomo Bužinsko spalio 8 įrašą, o kas neturite feisbuko, skaitykite čia:
N.P.: vienas iš jaunųjų konservatorių lyderių - Adomas Bužinskas- vėl grįžo prie patyčių - tiesiog apgailėtina, ar tik tokius dalykus kaip patyčias teišmokote vidurinėje mokykloje?
N.P.: Gerai, kad yra nors vienas iš dešimties, kurie užsistoja A.Patacką:
Konstantinas Rečko: Įdomiausia, kad po visų panašių slykščių parašymų apie Patacką, Terlecką, Svarinską jų autoriai dievagojasi, kad jokiais būdais nekvestionuoja šių žmonių praeities nuopelnų. Bet dabar kalba ne apie tai - ar gali žmonės, beskelbiantys save "jaunimu, kuriančiu Lietuvą" ciniškai tyčiotis iš žmogaus, sergančio sunkia liga ir neseniai išgyvenusio eilinę operaciją (nekalbant jau apie šio žmogaus vaidmenį Lietuvos nepriklausomybės istorijoje)? Gėdingai atrodo, kai mikliai griebiatės eilinės DELFI stiliumi iškreiptos temos, nepasivarginę išsiaiškinti situacijos aplinkybių. Vytautas Keršanskas galėtų trumpai papasakoti apie jas, bet abejoju, kad šiuo atveju tai kažką pakeis.
A.Bužinskas: Visi neabejingi patriotai ir piliečiai: UWAGA!!
Nuo šiol Daukanto aikštės bukapročių tepliotojų kolektyvas keičia kreidelių spalvą ir užrašą! Užrašą TIESOS keičia užrašas SIEMKOS tol, kol kapitalistinės kiaulės atras savo širdyje vertybes ir atiduos teisėtiems patriotams ir laisvės gynėjams priklausomas ,,Babuški'' siemkas ir elektros lemputes.

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/parlamentaras-algirdas-patackas-bus-teisiamas-uz-vagyste-59-375169?cf=df
JKL vado Bužinsko patyčios iš A.Patacko: Daukanto a.bukapročiai tepliotojai keičia kreidelių užrašą TIESOS į SIEMKOS: 

Komentarų nėra: