2013-10-26

Konservatorių viltis ir ateitis?

N.P.: neįtikėtina, bet tai rašo žmogus su aukštuoju išsilavinimu, vienos iš jaunimo organizacijų - Jaunųjų konservatorių lygos pirmininkas Adomas Bužinskas:

"Ozolas, kurie vietoj smegenų galvoje nešiojasi miksuotą Drąsiaus ir Žygaičių kaimiečių bezdalų rinkinį, reikia nekvestionuojamai gerbti už praeities darbus? Ne, nereikia, nes, nepaisant to, kad patys buvo signatarai, visokie Ozolai ar panašaus praplikusios galvos plauko bepročiai savo dabartine veikla kenkia mūsų šalies vystymuisi."
N.P.: arba štai dar gražesnė A.Bužinsko citata:

"minėto šūdkomunisčio Gylio pamąstymus... "
N.P.: perskaitęs visą tikrai nemirtingą šį A.Bužinsko kūrinį, pradedu didžiuotis, kad dėl šio iškilaus galimai vieno iš būsimų TS-LKD lyderių skundo TS-LKD Priežiūros komitetas man uždraudė kandidatuot į TS-LKD pirmininkus:
http://www.propatria.lt/2013/10/adomas-buzinskas-apie-politikos-albinus.html?m=0

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Kaip būtų gerai, jei užuot badęs pirštu į kitus, p. Puteikis nors kartą atsigręžtų ir į save. Bet baisu, ar ne? Nes tada p. Puteikis suprastų, kad A. Bužinskas yra viso labo tik uolus jo mokinys. Juk "sušiktoje" valstybėje, kurioje siautėja sadistai policininkai, ir negali veistis kitokie konservatoriai. Turite kuo didžiuotis, p. Puteiki!